NISAM DVORSKA LUDA, NEĆU DA SE REKLAMIRAM! Otkrili smo šta se krije iza oglasa za POLOVNE GUME o kom priča Srbija
Prodavac polovnih guma - Nisam dvorska luda!, Foto: Beta

OVO JE ZAISTA HIT

NISAM DVORSKA LUDA, NEĆU DA SE REKLAMIRAM! Otkrili smo šta se krije iza oglasa za POLOVNE GUME o kom priča Srbija

Ekipa Espresa posetila je prodavca polovnih guma u Beogradu, čija se besna poruka upućena kupcima masovno deli na društvenim mrežama

Objavljeno:

Od kako je zima stigla u Srbiju polovne gume za automobile postale su najtraženija roba na internetu. Društvenim mrežama već danima kruži oglas jednog Beograđanina, koji je opisom robe koju prodaje uzburkao javnost, a Espreso je proveravao šta se iza brda valja.

- Ne zanima nas što ste došli sa malom bebom u kolima, i što žurite da što pre nađete gume, i za vas važi TRAŽITE SAMI! - samo je jedan deo teksta oglasa o kome priča Srbija.

Naime, prodavac guma se obratio kupcima ovom besnom i čudnom porukom u kojoj objašnjava da ne želi da ga "smaraju" nepotrebnim pitanjima.

Šta drugo, odmah smo krenuli u akciju pronalaženja ovog čudnog prodavca da čujemo i njegovu stranu priče.

Na placu "Polovne gume Beograd" pronašli smo vlasnika polovnih guma koje prodaje, kako kaže ispod svake cene.

Istini za volju prvo nas je dočekao radnik koji nas je obavestio da on ne može ništa da komentariše i zatim nas odveo do "gazde".

Gume su bile poređane jedna preko druge, a na njima ostavljena su vrata od kola.

Pokušali smo da saznamo odakle je, njegovo ime, kako je došao na ideju da napiše ovakav oglas, kao i da li je svestan da prodaja polovnih guma može ugroziti bezbednost vozača?

Ipak, "gazda" nije bio preterano raspoložen za razgovor, te je samo naveo da njegova namera nije bila da privuče medijsku pažnju.

foto: News1/ Stefan Kojić

- Neću da budem medijska ličnost. Nisam dvorska luda i neću da pravim reklame, niti hoću da se pišu članci o meni. To sam uradio zato što ljudi mnogo smaraju. Sve što sam hteo da kažem stoji u oglasu. Imam 50 godina i neću sad da se proslavim - rekao je on.

Naime, bezbednost vozača na putevima je ugrožena korišćenjem dotrajalih polovnih guma koje su, prema rečima Damira Okanovića iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, "mačka u džaku".

U opisu oglasa prodavac naglašava da ima pametnjakovića koji nikada ne bi kupili polovnu gumu, a da on nije u životu kupio novu. Razlog je što pre bira da kupi patike, plati račun i što smatra da prosečni Beograđanin ne može to sebi da priušti.

Međutim, kolika je cena nečijeg života?

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.