ŽIVOT OVOG DEČAKA (1) IZ SRBIJE JE PAKAO: Pomozimo mu da mu bude MAKAR MALO LAKŠE!
Ovaj maleni dečak ne sedi, ne vidi, ne čuje i ne reaguje na okolinu. S obzirom na prirodu bolesti, Ahmedu je neophodna potpora disajne funkcije mehaničkom ventilacijom tokom puna 24 časa, Foto: budihuman.rs

naše malo ,njemu znači mnogo

ŽIVOT OVOG DEČAKA (1) IZ SRBIJE JE PAKAO: Pomozimo mu da mu bude MAKAR MALO LAKŠE!

Upišimo 554 i pošaljimo SMS na 3030

Objavljeno:

Ahmed Dupljak je od samog rođenja hospitalizovan zbog problema sa gutanjem i od tada je zadržan radi dopunskog ispitivanja. Trenutno se i dalje leči na Institutu za majku i dete pod mogobrojnim dijagnozama – suženje arterije pluća, mnogostruke urođene anomalije, defekt pregrade pretkomora srca, zaostalost u razvoju, hronična nedovoljna disajna funkcija...

U toku boravka u bolnici usled neadekvatnog refleksa gutanja i mišićne slabosti, dolazi do hronične respiratorne insuficijencije zbog koje je Ahmed traheotomisan i od tada se tokom 24 časa sprovodi mehanička potpora disanja u bolničkim uslovima.

Ovaj maleni dečak ne sedi, ne vidi, ne čuje i ne reaguje na okolinu. S obzirom na prirodu bolesti, Ahmedu je neophodna potpora disajne funkcije mehaničkom ventilacijom tokom puna 24 časa. Kako bi se njegovo lečenje moglo nastaviti u kućnim uslovima neophodna mu je nabavka respiratora koji ga održava u životu, kao i aspiratora, sredstva za medicinski potrošni materijal i medikamente.

foto: budihuman.rs

Pomozimo Ahmedu! Upišimo 554 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Olakšajmo Ahmedu život! Budimo humani!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.