BOGAT NOVOGODIŠNJI PROGRAM NA ZLATIBORU: Godinu jubileja završavaju koncertima Dragane Mirković i Nevernih beba!
Na Zlatiboru će nastupati Dragana Mirković i Neverne bebe, Foto: Privatna arhiva

manifestacije

BOGAT NOVOGODIŠNJI PROGRAM NA ZLATIBORU: Godinu jubileja završavaju koncertima Dragane Mirković i Nevernih beba!

Živanović je na konferenciji dodao da će i tada ali i tokom kompletne zimske sezone raditi svi zabavno-sportski sadržaji

Objavljeno: 10:51h

Opština Čajetina godinu jubileja, u kojoj slavi 125 godina organizovanog bavljenja turizmom na Zlatiboru, završava sa više nego atraktivnim koncertima grupe „Neverne bebe“ 30. decembra i pevačice Dragane Mirković u samoj novogodišnjoj noći na Кraljevom trgu u centru Zlatibora – najavio je Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor, uz konstataciju da su oba koncerta besplatna a što je za sve posetioce omogućila Opština Čajetina, uz podršku prijatelja koncerata kompanije "Pionir" Subotica.

Živanović je na konferenciji dodao da će i tada ali i tokom kompletne zimske sezone raditi svi zabavno-sportski sadržaji i da će, ukoliko i ne bude dovoljno snega, u tim prazničnim danima biti osnežen lokalitet Obudojevica u samom centru Zlatibora, tako da će najmlađi moći da uživaju u sankanju i skijanju.

foto: Privatna arhiva

Pevačica Dragana Mirković iznoseći utiske o svom koncertu na Zlatiboru, naglasila je da će joj to u 35 godina dugoj karijeri biti prvi put da negde peva u novogodišnjoj noći, koju je do sada uvek provodila u društvu svoje porodice.

- Nadam se snegu, divnoj atmosferi i jednom sasvim novom iskustvu - dodala je Mirkovićeva.

foto: Privatna arhiva

Milan Đurđević, frontmen grupe „Neverne bebe“ je takođe obećao odličan provod na koncertu i dodao da će, u godini u kojoj slave 25 godina rada, posetioci moći da uživaju u svim njihovim najvećim hitovima.

Tekst je objavljen u sklopu projekta "Čajetina - Opština za primer", podržanog od strane Opštine Čajetina.

Bonus video:

Direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.