OLOŠ SA TVITERA JE PONOVO NAPAO IGORA JURIĆA: Najnovija uvreda je JEZIVA, hoće li ga neko ZAUSTAVITI? (FOTO)
Hoće li neko zaustaviti čoveka koji blati Jurića?, Foto: Nemanja Pančić / Marina Lopičić / Printscreen Twitter

šta je s njim?

OLOŠ SA TVITERA JE PONOVO NAPAO IGORA JURIĆA: Najnovija uvreda je JEZIVA, hoće li ga neko ZAUSTAVITI? (FOTO)

Korisnici društvenih mreža aplovali su u komentarima da se sporni nalog ugasi, a osoba koja se krije iza njega prijavi nadležnima

Objavljeno: 19:18h
Milica Božinović

Građani na društvenim mrežama ponovo su uznemireni zbog objava čoveka koji se na Tviteru potpisuje kao "Jelić Aleksandar".

On je nedavno na popularnoj društvenoj mreži pisao o brutulno nastradaloj Tijani Jurić, koju je mesar Dragan Đurić iz Surčina u noći zmeđu 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i ubio, a borbu njenog oca Igora Jurića da se deca zaštite od pedofilia i ubica nazvao "borbom protiv vetrenjača, jer Srbiji fale žene", pošto "on i slični njemu nemaju devojke", te javno tražio Juriću da mu pronađe devojku.

Ovakve reči naišle su na oštre komentare građana, a sada se svi pitaju - da li će ovog čoveka neko zaustaviti?

Naime, osoba koja se krije iza pomenutog naloga, u novim objavama nazvala je Igora Jurića "majmunčinom, koja nije bila u stanju da se brine ni o sopstvenoj ćerci".

Povodom Jurićeve objave u kojoj navodi da su prema statistici devojčice u mnogo većem broju izložene svakoj vrsti zlostavljanja, da ih je većina bila zlostavljana u detinjstvu i da nisu imale hrabrosti da to prijave, te kako se ovo mora promeniti u budućnosti, uz mnoge komentare podrške, našao se i komentar ovog čoveka koji je užasnuo građane.

"Igor Jurić je prava ona majmunčina usmrdela, ako nam Igor Jurić bude štitio decu bolje da budemo bez zaštite, on nije bio u stanju ni svoje dete da zaštiti Ne dao ti Bog da si žensko i da živiš sa Igorom Jurićem, teškog li majmuna ljudi moji" - napisao je on, nakon čega je usledila lavina komentara zgroženih građana.

Obajava koja je izazvala lavinu negativnih komentara
Obajava koja je izazvala lavinu negativnih komentara foto: Printscreen / Twitter

Korisnici društvenih mreža aplovali su u komentarima da se sporni nalog ugasi, a osoba koja se krije iza njega prijavi nadležnima. Sve napisano okarakterisano je kao uznemirujuće, s obzirom da je reč o veoma škakljivoj i bolnoj temi, kako za porodicu Jurić, tako i za sve ostale roditelje čija su deca nastradala od ruke pdofila.

BONUS VIDEO: Kulturno-umetničko društvo izvelo tradicionalni ples u Domu kulture u Bujanovcu!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.