ONE SU ISKUSILE KLINIČKU SMRT: Osetila sam toplu ruku i videla patrijarha Pavla! Rekao mi JEDNU BITNU STVAR!
Prof. dr Brana Radenković Damjanović ispričala je svoje neverovatno iskustvo koje je imala u trenutku kliničke smrti, Foto: TV Prva Printscreen, Printscreen Youtube

iskustvo

ONE SU ISKUSILE KLINIČKU SMRT: Osetila sam toplu ruku i videla patrijarha Pavla! Rekao mi JEDNU BITNU STVAR!

Srčani zastoj ili klinička smrt je nagli prestanak normalne cirkulacije krvi

Objavljeno:

U emisiji "Eksploziv" na TV Prva tema je bila iskustvoljudi posle srčanog zastoja, tzv. klinička smrt i vizije koje su imali posle "smrti"

Prof. dr Brana Radenović Damjanović ispričala je svoje neverovatno iskustvo koje je imala u trenutku kliničke smrti.

- Sa desne strane na betonskoj platforni stajali su Ljude obučene u sive sakoe koji su belim očima gledali u jednom pravcu. Sa leve strane se pojavljio prvo mali tunel, pa veći i veći, on je valjao neku vodu i on je odneo sve te ljude. Ja sam počeo da plačem i mislila da je sad došao red na mene. To je krenulo ka meni, ja sam stajala skamenjena, ali sam osetila malu toplu ruku, koja me uhvatila za ruku. Pogledala sam i videla patrijarha Pavla koji mi je rekao "zakorači". Osetila sam toplu vodu i potonula. Mislila sam da je to kraj, međutim, otvorila sam oči i našla sam se u parku ispred onkološkog instituta, zelenilo, ruže oko mene, a ispred sebe vidim svetosavsku crkvu - kaže Brana.

Gordana Palić je imala drugačiju viziju.

- Videla sam sebe kako ležim, a ja sam bila u drugom uglu. Videla sam kako su lekari pokušavali reaimaciju. Jednog trenutka sam videla siluetu bez oblika, bez pola. Prišla sam, naslonila se na nju i prvi put osetila kao da sam došla kući - ispričala je dr Gordana Palić.

dr Gordana Palić je ispričala svoje iskustvo koje je doživela tokom kliničke smrti
dr Gordana Palić je ispričala svoje iskustvo koje je doživela tokom kliničke smrti foto: Prva tv printscreen

Srčani zastoj ili klinička smrt je nagli prestanak normalne cirkulacije krvi usled nemogućnosti srca da se pravilno kontrahuje tokom sistole.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/PrvaTv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.