PROPOLIS ZA TRIPER, ALI TO NIJE SVE! Pozvali smo DRAGANA ČUDOTVORCA, a njegovi prazni SAVETI će vas koštati PAPRENO
Pozvali smo DRAGANA ČUDOTVORCA, a njegovi prazni SAVETI će vas koštati PAPRENO, Foto: Profimedia, Facebook

IMATE GADNU INFEKCIJU?

PROPOLIS ZA TRIPER, ALI TO NIJE SVE! Pozvali smo DRAGANA ČUDOTVORCA, a njegovi prazni SAVETI će vas koštati PAPRENO

Dragan je, po glasu sudeći, stariji čovek, koji je pažljivo saslušao problem momka koji ima navodnu bolest već mesec i po dana, sa zaključkom da je u pitanju triper

Objavljeno:

– Imate gadnu infekciju i niko ne može da vam pomogne? Kad završim sa vama, bićete zdravi, a ovakvi!

foto: Facebook

Ovo je oglas u kom izvesni Dragan nudi pomoć uz obećanje da ćete izgledati poput fitnes instruktora. Oglas je osvanuo u Novom Sadu, a vrlo brzo počeo je da se širi društvenim mrežama.

Ovim povodom pozvali smo izvesnog Dragana Rajkovuića iz Kaća, kako bi nam pojasnio kako tačno leči infekcije, ali i kako će to osoba kojoj pomogne izgledati poput para sa fotografije.

Kolega koji je pozvao Dragana požalio se da mu gnoji "tamo dole" kad ide u wc, a da lekari ne mogu da mu pomognu. Takođe, izrazio je želju da izgleda kao crnac sa slike.

Dragan je, po glasu sudeći, stariji čovek, koji je pažljivo saslušao problem momka koji ima navodnu bolest već mesec i po dana, sa zaključkom da je u pitanju triper.

Tada je rekao:

Dođite kod mene u Kać i ponesite krvnu sliku, videću šta ne valja. Problem su te hronične dugotrajne boleštine. Mogu da vam garantujem da ću vam popraviti krvnu sliku, i učiniti da ojačate. Jer, znate, kod takve boleštine, džabe lekovi ako je krvna slika loša. To radim ojačanim i poboljšanim kapima koje koštaju 400 dinara, trebaće vam i polen koji je 220 dinara i tako...ljudi obično potroše 1.500 do 2.000 - 3.000 dinara - rekao je čovek s one strane žice uz zaključak da će kolegi posle njegovog tretmana krenuti na bolje.

- Možete i da pijete lek za triper, ali savetujem i moje ojačanje imuniteta, inače sve pada u vodu - zaključio je naš sagovornik.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.