POSETITE ŠTAND ADRIA MEDIA GROUP NA SAJMU MEDIJA: Čekaju vas zanimljivi gosti i ekskluzivni intervjui zvezda
Specijalni gosti na štandu AMG, Foto: Stefan Jokić

sajam medija

POSETITE ŠTAND ADRIA MEDIA GROUP NA SAJMU MEDIJA: Čekaju vas zanimljivi gosti i ekskluzivni intervjui zvezda

Pozivamo vas da nam se pridružite i provedete kvalitetno vreme sa nama! Vidimo se na Sajmu medija

Objavljeno: 12:32h

Specijalni gosti portala Espreso.co.rs danas na sajmu medija biće potpredsednica SNS, Marija Obradović, kao i poslanica SPS, Snežana Paunović u 13 sati.

Drugi deo dana rezervisan je za zvezde domaće estradne scene. Ekskluzivno iz Kurir live studija u 14.30 sati očekuje vas uključenje sa Sajma medija sa najvećom pop zvezdom Natašom Bekvalac. Ona će govoriti o privatnom životu, kao i o poslovnim planovima. U 15.25 sati pobednici popularnih rijaliti šou programa , Kia i Gastoz, vas čekaju na našem štandu.

Gosti portala Espreso.co.rs biće i mladi glumci koji su se proslavili svojim ulogama u filmu "Montevideo", prelepa Dženifer Martins koja je na filmu osvojila Bikovića, a u realnom životu glumca Uroša Jovčića koji će takođe biti naš gost. Pored ljubavnog para pridružiće nam se i Predrag Vasić (Mali Stanoje) i porazgovaraćemo na temu glume u Srbiji, ljubavi, mladim generacijama, ali i pesmi koju je izdala Dženifer. Njihovo gostovanje počeće u 16 sati.

Od 16:45 sati gosti Espresa biće i Anabela Atijas i Gagi Đogani koji su posle više od dvadeset godina objavili zajedničku pesmu u okviru grupe Funky G. Razgovaraćemo o muzici, devedesetim godinama, ali i o neizbežnom rijaliti programu koji je porodicu doveo do ludila.

Za kraj, od 17 sati zvezde popularne serije „Istine i laži“, Jelena Gavrilović i Stefan Buzurović će iz Kurir live studija pričati sa našim domaćinom, gde će otkriti zanimljivosti sa snimanja serije i o odnosu u privatnom životu.

Sva gostovanja i ekskluzivni intervjui i priče biće prenošeni uživo na našim portalima i društvenim mrežama!

Raspored za četvrtak
Raspored za četvrtak foto: AMG

Pozivamo vas da nam se pridružite i provedete kvalitetno vreme sa nama! Vidimo se na Sajmu medija!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.