OGLASIO SE I BANE TRIFUNOVIĆ: Otkrio je kako se oseća Sergej i GDE JE SADA
Bane i Sergej Trifunović, Foto: Dragana Udovičić

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO

OGLASIO SE I BANE TRIFUNOVIĆ: Otkrio je kako se oseća Sergej i GDE JE SADA

Nakon teške noći, glumac je pušten iz bolnice i sad je kod kuće

Objavljeno: 12:20h
Jovana Veljković

Nakon što mu je pozlilo sinoć u toku predstave, glumac Sergej Trifunović je posle intervencije Hitne pomoći prebačen u Institut za kardio-vaskularne bolesti, a kako njegov brat Bane Trifunović otkriva za Espreso, on je iz bolnice pušten kući i trenutno se dobro oseća.

- OK je Sergej. NIje u bolnici, evo ga kod kuće, spava. Biće dobro. NIje ništa strašno, nisu nikakavi problemi sa srcem, samo je premoren, i na sve to i prehlađen. Treba samo da se naspava i biće super - rekao je glumac u razgovoru za Espreso.

Podsećamo, glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave "Voz" koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu, a samo dva dana pre toga napustio je tribinu Aleksandra Đuričića u Parobrodu, iz istog razloga.

- Ja sam jutros oko pet otišao prvi put do WC šolje i od tada sam otišao još 5765 puta, neki virus me je spopao i uopšte nemam razloga da se smejem danas. Došao sam da bih ispostovao ovu tribinu, i da ne bude da sam ispalio. Ja sam zato prestao da se smejem, čisto eto da kažem. Ja se izvinjavam ako me slabo čujete, ili ako izgledam grozno. Osećam se jezivo. Nije mi Vučić stavio nikakav virus u čaj, samo me uhvatila prehlada - požalio se još u petak uveče Sergej na zdravstveno stanje.

Bonnus video


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.