UNUK DRAŽE MIHAILOVIĆA PORUČIO: Da smo 5. oktobra krunisali kralja, Srbija bi danas bila uspešna
Foto: Printscreen

godišnjica

UNUK DRAŽE MIHAILOVIĆA PORUČIO: Da smo 5. oktobra krunisali kralja, Srbija bi danas bila uspešna

Da je kraljevina obnovljena 5. oktobra, ugled Srbije u svetu bi naglo porastao, kaže unuk Draže Mihailovića

Objavljeno:

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) poziva sve političke lidere koji su učestvovali u petooktobarskoj „revoluciji“ da pogledaju narod u oči i priznaju da u Srbiji posle pada Miloševića nije došlo ni do kakvih ozbiljnih promena, a osnovni razlog je što nije promenjen oblik vladavine i državnog uređenja.

– Da se 5. oktobra krenulo putem obnove Kraljevine Srbije, nastupile bi istinske promene. Ovako, godinama svedočimo smenama političkih garnitura u republikanskom sistemu, koji je u Srbiju nasilno i protivpravno uveden pre 73 godine. Da je kraljevina obnovljena 5. oktobra, ugled Srbije u svetu bi naglo porastao, a kralj na njenom čelu bi obezbedio nacionalno jedinstvo. Siguran sam da ni zapad ne bi podsticao i podržavao politiku nezavisanosti Kosova, jer bi Srbija bila ozbiljna država sa mnogo boljim vezama sa uticajnim evropskim monarhijama – poručio je Vojislav Mihailović, potpredsednik POKS.

POKS poziva monarhiste, ali i sve druge građane koji žele da naša zemlja u budućnosti napreduje, da se ujedine i prepoznaju naš najveći prioritet vraćanje Srbije tamo gde joj je mesto, među razvijene evropske kraljevine.

Iako je 5. oktobar 2000. godine je odavno prošao, ne smemo dozvoliti da propustimo ni jednu priliku da krenemo pravim i jedino mogućim putem koji će obezbediti da naša deca imaju bolju i srećniju budućnost, a to je obnova Kraljevine Srbije.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju - Aleksandar Zograf

(Espreso.co.rs)

BONUS VIDEO:

Espreso intervju - Aleksandar Zograf

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.