POČINJE NAJVEĆI REGIONALNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Šansa da upoznate poslodavce i pronađete posao kakav oduvek želite
Foto: Promo

Sajam zapošljavanja i obrazovanja

POČINJE NAJVEĆI REGIONALNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Šansa da upoznate poslodavce i pronađete posao kakav oduvek želite

Deveti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2018.“, trajaće narednih 7 dana sve do 10. oktobra

Objavljeno:

Ukoliko tražite novi posao ili svoje prvo radno iskustvo, šansu za to moći ćete da potražite od danas na devetom regionalnom online Sajmu zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2018.".

Deveti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2018.“, trajaće narednih 7 dana sve do 10. oktobra, na adresi https://rs.dankarijera.com/ . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta https://poslovi.infostud.com/, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i oglasi su grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

Prijave poslodavaca su još uvek u toku i sve kompanije se dobrodošle da se priključe u potrazi za kandidatima.

Pored potrage za poslom, svi posetioci će imati mogućnost da bolje upoznaju poslodavce i direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija putem live chata, ali kako bismo još više približili poslodavce kandidatima i ove godine organizujemo dve panel disusije u Startit centu u Beogradu gde će HR menadžeri kompanija davati odgovore na sva vaša, ali i naša pitanja. Paneli su otvoreni i svi su dobrodošli u subotu 06.oktobra na adresi Savska 5 u Beogradu od 16h.

Takođe, za sve programere iz regiona, tu je Virtuelni Hakaton gde će programeri iz celog regiona i ovaj put odmeriti snage svog koda u takmičenju za vredne nagrade.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.