OBARAMO SVE REKORDE: 41,26% svih korisnika interneta u Srbiji odnosno 1.784.322 građana čita ESPRESO.CO.RS!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

NASTAVLJAMO RAST

OBARAMO SVE REKORDE: 41,26% svih korisnika interneta u Srbiji odnosno 1.784.322 građana čita ESPRESO.CO.RS!

Rekordi su tu da bismo ih obarali...

Objavljeno: 21:43h

Espreso.co.rs, najbrže rastući portal u Srbiji, u septembru je postigao fenomenalne rezultate i potvrdio status najuspešnije medijske priče u poslednjih nekoliko godina na ovim prostorima.

Najnoviji zvanični podaci Gemius merenja pokazuju da milioni ljudi čitaju upravo Espreso.co.rs.

Od 0 do 1.784.322 korisnika Espreso.co.rs je stigao za samo tri godine koliko portal postoji, što je daleko brže nego bilo koji news portal ikad, tako da danas 41,26% korisnika interneta provodi svoje vreme upravo uz naš portal.

Nakon odličnih rezultata u prethodnom periodu, Espreso.co.rs je nastavio da beleži neverovatne rezultate rasta svih parametara posete i u toku septembra.

Prema poslednjim zvaničnim podacima Gemius Audience za septembar 2018, Espreso.co.rs je imao 1.784.322 jedinstvenih posetilaca samo iz Srbije. To znači da 41,26% korisnika interneta u našoj zemlji redovno čita i posećuje upravo naš portal.

Pored porasta jedinstvenih posetilaca, porasli su i svi ostali parametri.

Tako je u toku septembra Espreso.co.rs imao 11.420.945 poseta, dok je broj otvorenih strana, odnosno pročitanih vesti na sajtu, porastao i u septembru iznosi 22.471.880.

Koliko je popularan sadržaj portala Espreso.co.rs, u prilog govore i činjenice da je u toku septembra ostavljena preko 151.000 komentara na portalu.

Vi, dragi čitaoci, na Espresu ste tokom septembra ove godine proveli 85 godina i 100 dana, što je još jedan sezonski rekord.

Zahvaljujući odličnim rezultatima postugnutim za samo tri godine, koliko Espreso.co.rs postoji, 24.septembra smo proslavili treći rođendan, portal je daleko najbrže rastući na ovom tržištu.

Tome su najviše doprineli posetioci sajta koji su prepoznali odličan autorski sadržaj i nagradili ga svojim poverenjem i lojalnošću.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.