Je*em ti sve od kolevke do groba, dosta sam ti jahao majku! Pokret Levijatan u dosad NAJJEZIVIJIM PRETNJAMA IKAD
Foto: Privatna arhiva, Printsceen

BRUTALNO

Je*em ti sve od kolevke do groba, dosta sam ti jahao majku! Pokret Levijatan u dosad NAJJEZIVIJIM PRETNJAMA IKAD

Pored vređanja, u prepisci se vide otvorene pretnje, a sve više onih koji imaju suprotan stav počinju da strepe od ovog udruženja i njihovih predstavnika

Objavljeno: 15:06h

Otkako je osnovano Udruženje za zaštitu životinja Levijatan, njihove neobične metode i agresivan nastup u medijima i na društvenim mrežama su privukli veliku pažnju javnosti.

Oblačenje u fantomke, pretnje i uopšte uzev "grubijanski" pristup postali su deo njihovog imidža, kojim pokušavaju da zastraše i upozore one za koje procene da su prekršili prava životinja.

Prepiska sa Fejsbuka
Prepiska sa Fejsbuka foto: Printscreen/facebook

Ovom prilikom se naročito istakao predsednik Udruženja Pavle Bihali.

On je ušao u oštru polemiku sa korisnicima društvene mreže Fejsbuk, a reči koje su "pale" tom prilikom su bile brutalne.

Pored vređanja, u prepisci se vide otvorene pretnje, a sve više onih koji imaju suprotan stav počinju da strepe od ovog udruženja i njihovih predstavnika.

- Je*em ti sve od kolevke pa do groba, zato i radimo sa životinjama, a ne sa ljudima kao vas pu*ikarca dva. Je*em vam obojici sve što vam se za kvaku hvata, napisao je u prepisci.

Takođe je dodao:

Trenutno ti živim sa mamom, uskoro leti napolje jer je neuredna, a i dosta sam je jahao, a taj lažni profil možeš familiji svojoj u usta da nabiješ. Trandžo. Poslaću par auta ispod mosta noćas da ne budu prazni džepovi tvog ženskog dela familije. Baš sam nekulturan, napisao je on.

Levijatan nema oštar stav kada su u pitanju borbe pasa
Levijatan nema oštar stav kada su u pitanju borbe pasa foto: Printscreen/facebook

Mnogi su zamerili samom pokretu, "Levijatan" što se kako kaži navodno zalažu za brigu o životinjama, ali "žmure" kada je reč o borbi pasa i njihovoj prodaji u te svrhe.

Na očiglednu optužbu sa "printskrinom", oni su odgovorili pretnjom.

A, prosledićemo i Mupu tvoje podatke da si izneo da znaš lokaciju gde se odigravaju ta nezakonita dešavanja, napisali su iz ovog pokreta.

đNeki su se zbog te konstatacije našli u čudu jer pokret, "Levijatan" obično žustro reaguje kada je u pitanju zaštita životinja.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.