OLIVER NIKADA NIJE TRAŽIO ZAŠTITU NI ZA PORODICU, NI ZA SEBE! Milena Ivanović demantovala bratanca ubijenog političara
Foto: Facebook / Milena Bogdan

MILENA JE reagovala

OLIVER NIKADA NIJE TRAŽIO ZAŠTITU NI ZA PORODICU, NI ZA SEBE! Milena Ivanović demantovala bratanca ubijenog političara

Supruga ubijenog lidera Građanske inicijative SDP demantovala je da je on tražio pomoć BIA

Objavljeno:

Oliver Ivanović nikada nije ni od koga tražio zaštitu, rekla je Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera Građanske inicijative SDP.

Milena Ivanović je reagovala na izjavu advokata Aleksandra Ivanovića, Oliverovog bratanca, koji je naveo da je malo pre ubistva strica razgovarao sa njim i o tome zbog čega je tražio zaštitu BIA i da je sve prijavio i "Prištini i strancima".

Ivanović je naveo da je strica pitao zašto to radi jer zna i sam da neće biti nikakvog efekta, a potom i napisao odgovor koji je dobio:

“Znam. Prijavio sam svima, u Beogradu, Prištini i strancima. Neću da kažu ‘nismo znali’ ako se nešto desi. Svi sve znaju”, prenosi B92.

Reagujući na to, Milena Ivanović je na Fejsbuku navela da Oliver nikada nije tražio zaštitu ni za sebe, ni za svoju porodicu sa kojom je živeo na Kosovu.

“O situaciji na terenu je govorio javno, svima, i to svi znaju. Borio se iskreno i srčano za ono u šta je verovao! Ali zaštitu, obezbeđenje nikada nije ni od koga tražio! Da bar jeste, možda bi danas bio živ“, napisala je ona na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.