Kusturica: U Bosni i Hercegovini živi tri - četiri hiljade terorista! (FOTO)

reditelj poručio

Kusturica: U Bosni i Hercegovini živi tri - četiri hiljade terorista! (FOTO)

- Srbi učestvuju u kampanji u kojoj je važnije utvrditi da li je Dodik krao nego da li im se pred dvorištem nalaze vehabije koje sutra mogu sve da ih pokolju - rekao je Kusturica
Objavljeno: 21:57h

Reditelj Emir Kusturica smatra da je najveća sramota što Srbi učestvuju u kampanji protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, dok u Bosni i Hercegovini žive tri do četiri hiljade ljudi spremnih za teroristički akt. Majmun ulazi u tenak! Neuništive fore iz filmova Emira Kusturice! (FOTO) (VIDEO) On kaže da se u BiH, na tačno određenim mestima "zasađene" vehabističke ćelije i iz čijih bisaga su uzimani meci koji su završili u telima ubijenih Francuza i gde se uopšte ne sumnja u to da li je "kalašnjikov" baš odatle stigao u Pariz ili negde drugde.

- Dakle, to su velike sile na malim teritorijama. I ono što je najsramnije u svemu tome jeste činjenica da pripadnici Dodikovog naroda, dakle naši Srbi, učestvuju u kampanji u kojoj je važnije utvrditi da li je Dodik krao nego da li im se pred dvorištem nalaze vehabije koje sutra mogu sve da ih pokolju - rekao je Kusturica za Blic. On je ukazao da se, kako vreme odmiče, ta zamena teze primenjuje i oživljava u životu BiH, odnosno Republike Srpske.
- Pojačava se osećaj krivice Srba zbog Srebrenice, za koju mnogi tvrde da nije samo ono što muslimani žele da je bilo - mitsko mesto njihovog stradanja, nego i jedan čitav spekulativni blok koji govori o tome da je izgon Srba sa hrvatske teritorije, praktično, bio pokriven tim zločinom koji je kasnije preveden u genocid - upozorio je Kusturica. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.