SRBI PAZITE SE, NOVA PREVARA VAS VREBA NA INTERNETU! Ako ovaj mejl budete videli u svom INBOKSU, NE NASEDAJTE NA FORU! (FOTO)
Foto: Profimedia

ČUVAJTE SE

SRBI PAZITE SE, NOVA PREVARA VAS VREBA NA INTERNETU! Ako ovaj mejl budete videli u svom INBOKSU, NE NASEDAJTE NA FORU! (FOTO)

Građani Srbije su manje-više navikli na svakojake prevare

Objavljeno: 10:05h

Nije retkost da na internetu vrebaju svakojake prevare.

Sadržaj mejla prenosimo u originalu:

Pišem vam ovu poštu s suzama i tugom iz mog srca. S dužnim poštovanjem, povjerenjem i covjecanstvom. Iskreno, stvarno bih volio imati dobar odnos s tobom i imam poseban razlog zbog kojeg sam se odlucio kontaktirati, zbog hitnosti moje situacije. Moje ime je gospodica Vida Urum, jedino dijete mog oca (kasnog g. Philippe Urum) i dolazim iz Obale Ivory u zapadnoj Africi. Nakon smrti mog oca, stricevi su se urotili i prodavali moj otac imovinu libanonskom ratarstvu i kojima su medusobno dijelili novac i ne ostavljaju me ništa. Jedno vjernno jutro, otvorio sam kutiju oca i pronašao neke dokumente kojima je pohranio ogromnu kolicinu novca u banci ovdje u Obali Bjelokosti s imenom kao srodnikom.

Iznos je tri milijuna tri stotine tisuća eura (3.300.000,00 eura) i potvrdio sam od banke. Molim vas, želim da mi pomognete da prenesem ovaj novac u vašu zemlju i da mi pomognem doci u vašu zemlju i nastaviti školovanje.

Namjeravam vam nadoknaditi 20% ukupnog novca za vašu uslugu, a vi mi pomognete uložiti saldo u profitabilan posao u vašoj zemlji. Htjela bih vam razotkriti mnogo ako mi možete pomoci da se preselite u svoju zemlju jer su mi moji razišli prijetili da cu me ubiti jer sam odbio prenijeti dokumente na njih.

Cijenit cu vam hitnu poruku koja ukazuje na vašu sposobnost i spremnost na iskrenu obradu ove transakcije. Zadržite ovo samo za sebe za sada, a novac se prenosi u vašu banku. Imam dokumente za tvrdnje.

tvoj,

Propustiti Vida Urum.

Dakle, ukoliko i vi budete mejl ove sadržine dobili u Inbox ili Spam, ne nasedajte na prevaru!!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.