BILA JE GUŽVA U AMBULANTI, A NERVOZNI ČOVEK JE URLAO NA SISTEM! Onda je istupila simpatična bakica koja ga je zalepila FLERTOM! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

svaka čast bakice

BILA JE GUŽVA U AMBULANTI, A NERVOZNI ČOVEK JE URLAO NA SISTEM! Onda je istupila simpatična bakica koja ga je zalepila FLERTOM! (FOTO)

Ova baka je pokazala, da za tenzije nema mesta, kao i da se sve može završiti civilizovanim putem

Objavljeno:

Na jednom Tviter profilu pojavio se post koji je privukao dosta pažnje, a tiče se gužve u ambulanti. Ovog puta se ne radi o tome da se neko žali na sistem ili lekare. Ovo je jedinstven slučaj, koji će vas nasmejati.

Naime, u postu se opisuje čekanje u ambulanti koje nema kraja. Naravno, kako to obično biva, najnervoznija osoba prva istupi, a to je u ovom slučaju bio čovek od oko pedeset godina.

- Jel se ovde uvek ovako čeka, drao se čovek. Na to mu je baka od oko 70 godina odgovorila i ujedno ga "zalepila."

Ne znam, al drago mi je što je danas tako jer tako lepog muškarca kao vi, odavno nisam videla pa da malo odmaram oči, rekla mu je kulturno, a i verujemo, šaljivo.

Ova baka je pokazala, da za tenzije nema mesta, kao i da se sve može završiti civilizovanim putem. Takođe, nasmejala je celu čekaonicu i unela pozitivnu energiju koja je manjkala.

Svaka čast bakice!

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.