MILADINKA, TI LI SI? Starija GOSPOĐA je ostavila takav status na FEJSBUKU, da ni najveći GENIJALCI neće moći da ga RAŠČIVIJAJU! (FOTO)
Foto: Pixabay.com, Printscreen/facebook

aaaaa

MILADINKA, TI LI SI? Starija GOSPOĐA je ostavila takav status na FEJSBUKU, da ni najveći GENIJALCI neće moći da ga RAŠČIVIJAJU! (FOTO)

Ukoliko ništa ne razumete, nakon što pročitate njenu "muku" stvari će vam biti još konuznije

Objavljeno:

Kada starije osobe naprave svoj Fejsbuk profil, to mže delovati veoma konfuzno kako za njih, tako i za osobe koje ih prate.

Još ako požele da se "raspričaju" i budu aktivni, to može biti i komično za one koji vole ovakvu vrstu "zabave". U ovom slučaju, jedna starija gospođa je rešila da "stane na put" svima koji je optužuju da ima nekoliko profila, a zaparvo oni imaju nekoliko profila.

Ukoliko ne razumete, nakon što pročitate njenu "muku" stvari će vam biti još konuznije.

- Jedna muška osoba mi je rekla da imam 55 profila, a ta muška osoba mi kaže da ima jedan profil samo, a ja znam da ima još dva profila koji je nov, stop je na tom drugom profilu stalno, bude, a ne bude na ova dva profila pa mi laže da nema dva profila kaže ima samo jedan profil, a na dva ne ide nikako, ja znam da ide na drugi profil, a ne bude na jedan profil nikako, napisala je ova pomalo ljuta žena.

Starija gospođa, konfuzan status
Starija gospođa, konfuzan status foto: Printscreen / Facebook

Bitno je da ga je na jednom profilu stavila na "stop", a za ostalih 100 će morati da se snađe. Ili neće.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.