LEPA SI, RADO BIH TE LJUBIO... U javnost isplivala stravična prepiska devojčice (13) i pedofila OD KOJE ĆE VAM SE ŽELUDAC OKRENUTI! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen, Ilustracija

strava i užas!

LEPA SI, RADO BIH TE LJUBIO... U javnost isplivala stravična prepiska devojčice (13) i pedofila OD KOJE ĆE VAM SE ŽELUDAC OKRENUTI! (FOTO)

Grozomorna prepiska pedofila i maloletnice zgrozila je čitavu Srbiju

Objavljeno:

Uprkos brojnim akcijama srpske policije da suzbije pedofiliju na teritoriji naše zemlje, svako malo smo svedoci novih slučajeva. Pedofili decu neretko vrebaju preko društvenih mreža, a čini se, da što se više trudimo da ih razotkrijemo, oni su sve slobodniji i uporniji.

Tako je u javnost isplivala prepiska starijeg čoveka iz Novog Sada koji se predstavlja kao Goran sa maloletnom devojčicom (13).

On je započeo prepisku sa trinaestogodišnjakinjom pitanjima odakle je i da li bi želela da ga upozna. Devojčica mu je odmah objasnila da baš i nije rada za tako nešto, ali je on očigledno bio uporan, te su se upustili u prepisku.

Muškarac je maloletnici upućivao brojne komplimente, a potom joj i predlagao susret, i to van grada.

Na pitanje deteta zašto bi da je vodi van grada, pedofil je odgovorio da ne treba da ih vide.

- Odemo na tvrđavu... Može gde ti odlučiš - bio je uporan muškarac.

Devojčica je upitala šta da radi ako mama sazna, a on joj je rekao da joj kaže da ide u šetnju sa drugaricom.

Njihova prepiska obiluje neprikladnim komplimentima koje niko stariji ne bi trebalo da uputi detetu, poput: "Lepa si, rado bih te ljubio..."

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.