SVE MI VREĐAJTE, ALI NEMOJTE DIREKTORA, SVE ĆU DA URADIM ZA MOG DIREKTORA: Ovo je vikao vozač dok je PRETIO NOVINARIMA!
Foto: Printscreen / Новине ВРАЊСКЕ - Novine VRANJSKE

podrška napadnutima

SVE MI VREĐAJTE, ALI NEMOJTE DIREKTORA, SVE ĆU DA URADIM ZA MOG DIREKTORA: Ovo je vikao vozač dok je PRETIO NOVINARIMA!

Na njih je nasrnuo vozač "Vodovoda" i pretio im da ne slikaju i da ne objavljuju snimak jer ih "zna obojicu"

Objavljeno: 11:24h

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je danas novi napad na novinare informativnog portala Info Vranjske, koje je na terenu napao vozač javnog gradskog preduzeća "Vodovod" i pretio im kako bi prestali da snimaju događaj.

- NUNS podržava zahtev redakcije portala Info Vranjske da im se omogući da nesmetano rade svoj posao i tim povodom poziva lokalne vlasti u Vranju da se prema novinarima tog i svakog drugog medija odnose odgovorno, transparetno i bez diskriminacije - navodi se u saopštenju.

Novinar i snimatelj portala Info Vranjske, koji nastavlja tradiciju nedeljnika "Vranjske" nakon što je taj list ugašen prošle godine, izrašli su na teren u gradsko naselje Raška na poziv građana, ana njih je nasrnuo vozač "Vodovoda" i pretio im da ne slikaju i da ne objavljuju snimak jer ih "zna obojicu".

Slično je postupio i vozač kamiona zabranjujući snimanje iako je vozilo u vlasništvu javnog preduzeća, koji je rekao "Sve vređajte, ali mi ne vredjajte direktora, spreman sam na svašta zbog mog direktora".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.