SEĆATE LI SE MILANA JEVĐIĆA? Dugo ga nije bilo, a samo jednom fotkom je PONOVO DIGAO SRBIJU NA NOGE!
Foto: Printscreen/Youtube

život priča

SEĆATE LI SE MILANA JEVĐIĆA? Dugo ga nije bilo, a samo jednom fotkom je PONOVO DIGAO SRBIJU NA NOGE!

Životna priča studenta medicine Milana Jevđića je pre nekoliko meseci podelila Srbiju

Objavljeno: 16:42h

Životna priča studenta medicine Milana Jevđića, koji je otvorio je srce u emisiji "Život priča", tvrdeći da se sam školuje, izdržava, da povremeno nema šta da jede, ali da nije pao nijedan ispit, dobila je drugačiji tok posle optužbi njegovih poznanika.

Dok ga je Srbija sažaljevala, u javnost su izašli ljudi koji su tvrdili da su mu godinama pomagali i svakog meseca slali novac. Tako je istinitost priče ovog studenta podelila Srbiju, a ova tema postala jedna od gorućih.

Nakon emisije u kojoj Jevđić ispičao svoju tešku životnu priču, javnosti se obratio lekar iz Švedske Dobrica Pavlović, koji ga je, kako je rekao, finansirao od 2013. godine. On je na društvenim mrežama napisao da nije tačno da Milan nije pao nijedan ispit, kao i da mu je samo u decembru prošle godine dao više od 600 evra.

I tu nije kraj, jer se samo dan nakon toga, javila još jedna osoba koja mu je novčano pomagala. Izvesna Vesna Popov iz Austrije tvrdila je da je o Jevđiću čula 2012. godine, kada se takođe pojavio na TV-u sa "sličnom, tužnom pričom, tada dečaka, koji se, ne svojom voljom, u ranim godinama osamostalio i borio za bolji život". Tada je i ona, po sopstvenom priznanju počela da mu pomaže sa oko 500 evra mesečno narednih pet godina.

S druge strane, Jevđić nije želeo da komentariše ovu temu. Na pomen doktora iz Švedske, koga je Milan optužio da ga je držao kao roba, kratko je odgovorio: - Neću da otvaram Pandorinu kutiju - rekao je Jevđić jednom prilikom i onda se na neko vreme "pritajio".

Međutim, kada se posle nekoliko meseci slegla prašina, Jevđić se ponovo aktivirao na društvenim mrežama i bez pardona objavio fotografiju na kojoj se skinuo u gaće, želeći da se pohvali svojim predanim radom u teretani. Ali tu nije kraj, Milan se, kako vidimo, uslikao telefonom marke "iphone" i to modelom pozamašne veličine čija je cena zasigurno viša od 500 evra!

Milan se opustio, postavio fotografiju verovatno mislivši da se bura oko njegovog slučaja stišala. Čim se fotografija pojavila u medijima, on se predomislio i izbrisao je sa svog profila, ali je trag ipak ostao.

Ima se za ajfon
Ima se za ajfon foto: Facebook

Pojavili su se i komentari o broju patika koje se nalaze iza njegovih leđa, ali za sada nije poznato da li je fotografija iz teretane ili je reč o njegovoj obući.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.