MUČKI JE UBIJEN PRE ŠEST MESECI: Oglasila se supruga Olivera Ivanovića, a fotografija koju je objavila najviše govori o njenom BOLU! (FOTO)
Foto: EPA / Đorđe Savić

tuga!

MUČKI JE UBIJEN PRE ŠEST MESECI: Oglasila se supruga Olivera Ivanovića, a fotografija koju je objavila najviše govori o njenom BOLU! (FOTO)

Predstavnici stranke, članovi porodice i prijatelji Olivera Ivanovića danas će zapaliti sveće ispred stranačkih prostorija u severnom delu Kosovske Mitrovice na mestu na kom je Ivanović ubijen..

Objavljeno:

Bivši lider SDP-a, Oliver Ivanović ubijen je pre tačno šest meseci, a iz inicijative SDP-a kažu da se istraga o tom zločinu nije pomerila sa mrtve tačke.

Šest meseci je prošlo od mučkog ubistva Olivera Ivanovića, a mi njegovi saradnici, članovi porodice i iskreni prijatelji nismo dobili nikakvu informaciju vezanu za ubistvo. Navodno svi nešto rade, i tužilaštvo u Beogradu i tužilaštvo u Prištini, kažu saslušan je veliki broj svedoka ali nijedan detalj nam nije poznat, piše u njihovom saopštenju.

Oliverova supruga, Milena Ivanović se danas takođe oglasila, i to jednom fotografijom na kojoj cela porodica Ivanović izgleda veoma srećno.

U opisu slike stoji, "šest meseci"....

Predstavnici stranke, članovi porodice i prijatelji Olivera Ivanovića danas će zapaliti sveće ispred stranačkih prostorija u severnom delu Kosovske Mitrovice na mestu na kom je Ivanović ubijen.

Oliver Ivanović (1953-2018) ubijen je ujutro 16. januara ispred prostorija GI SDP kada je na njega pucano iz automobila u pokretu.

Pogledeajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.