Sramota kakva se ne pamti: Tviteraši razvaljuju SNS zbog sklanjanja matematičara s balkona! (FOTO)

Osveta loših đaka

Sramota kakva se ne pamti: Tviteraši razvaljuju SNS zbog sklanjanja matematičara s balkona! (FOTO)

Umesto mladih matematičara, na balkonu pored vaterpolista stajali su samo SNS botovi, a građani su gnevni zbog sramne odluke gradskih vlasti
Objavljeno: 10:45h
Učenici Matematičke gimnazije doslovno su "ispaljeni" za mesto na balkonu pored "zlatnih" vaterpolista, premda su ih gradske vlasti pre toga pozvale kako bi zajedno proslavili i njihove medalje. Bruka i sramota! SNS botovi na balkonu umesto mladih matematičara! (FOTO)
sedmoro učenika Matematičke gimnazije je na Međunarodnoj olimpijadi u Kazahstanu osvojilo tri zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane medalje, iz protokola Skupštine grada rečeno im je da, iz bezbednosnih razloga, ne mogu da prisustvuju proslavi na balkonu.
Facebook
sledbenici naprednjaka pojavili na bakonu, pa čak i slikali se sa peharom i time hvalili na društvenim mrežama umesto matematičara na balkonu stajali samo SNS botovi. Plan im ipak nije uspeo: Arena zviždala Nikoliću tokom dodele medalja! (VIDEO)
uspešna deca zamenjena partijskim pulenima bez ikakvog objašnjenja
Borisa Tadića Nebojša Krstić .
Pročitajte dobro imena uspešnih matematičara i zapamtite jednu od najvećih sramota u novijoj istoriji Srbije - Ognjen Tošić, Aleksa Konstantinov, Aleksa Milojević, Mihajlo Sporić, Dušan Novičić, David Milićević i Kosta Bizetić...

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.