To su devojčice od 13, 14 godina, koje posle ponoći bukvalno beže iz kuće! ISPOVEST TAKSISTE ostavlja GORAK UKUS U USTIMA!
Foto: Fonet

OČAJ

To su devojčice od 13, 14 godina, koje posle ponoći bukvalno beže iz kuće! ISPOVEST TAKSISTE ostavlja GORAK UKUS U USTIMA!

Kaže da su im najveći problemi pijane muštarije, koje često odbiju, ili jednostavno nisu u stanju da plate vožnju, kao i oni koji su toliko pijani da ne znaju da kažu adresu stanovanja

Objavljeno:

Kad provedeš celi dan sa ljudima nagledaš se i naslušaš svega. Nekada se ismeješ i zabaviš, a nekada vidiš stvari za koje ne bi verovao da ti neko ispriča, priča jedan od banjalučkih taksista, koji najčešće radi noću.

Kaže da su im najveći problemi pijane muštarije, koje često odbiju, ili jednostavno nisu u stanju da plate vožnju, kao i oni koji su toliko pijani da ne znaju da kažu adresu stanovanja.

– Bezobrazne i pijane mušterije su definitivno najgore, a ono što je meni najstrašnije jeste što ima sve više dece koja iskaču iz svoje sobe kroz prozor, u trenerci i u automobilu se doteruju. To su devojčice od 13, 14 godina, koje posle ponoći bukvalno beže iz kuće – priča taksista za Srpskainfo.

Kaže da su povraćanja u taksiju i deca koja od alkohola ne mogu ni da izgovore adesu stanovanja svakodnevna pojava, a sve više ima pijanih devojčica. Kaže da gotovo svaki vikend do grada vozi neku devojčicu koja iz kuće izađe pristojno obučena, a potom se u taksiju presvuče.

– Ni ne skontam šta se dešava, samo vidim kada izađe da to kao da nije ista osoba. Većina njih ispod pristojne haljine ili neke košulje ima neku malu haljinicu ili šorc u kome na kraju izađe. Verovatno da ne bi roditelji videli u čemu je izašla – kaže taksista.

Dodaje da ponekad sam mora da nosi mušterije iz auta, posebno mlađe, jer oni sami nisu u stanju da dođu do ulaza u kom žive.

– Bilo je slučajeva da drugovi devojku stave u taksi i kažu mi adresu. Međutim, nema šanse da ona sama izađe iz auta i dođe do ulaza. Par puta sam zvonio roditeljima da je preuzmu; ko zna šta bi bilo s njima da ih ostavim onako ispred zgrade – ispričao nam je taksista.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.