SRBIJA MU NIJE DALA DRUGI IZBOR! Muškarac iz Subotice dobio poziv za vojnu vežbu, pa u kasarnu poveo DVOJE MALE DECE! (FOTO)
Foto: Printscreen/TV prva

užas!

SRBIJA MU NIJE DALA DRUGI IZBOR! Muškarac iz Subotice dobio poziv za vojnu vežbu, pa u kasarnu poveo DVOJE MALE DECE! (FOTO)

U porodičnom domu Bartoka sada se očekuje druga plava koverta koja bi trebalo da razjasni šta tačno znači odlaganje vojne vežbe

Objavljeno:

Plava koverta stigla je na adresu Atile Bartoka iz Subotice, a u njoj je bio poziv na vojnu vežbu, da se 23. juna u 7 časova javi u kasarnu "Bačka" u Bačkoj Topoli. Bio bi to uobičajeni poziv da Atila nije samohrani roditelj.

- Imam dvoje maloletne dece, ćerkicu od 12 i sina od 10 godina koje sam vaspitavam i othranjujem tako da trenutno nisam u mogućnosti da prisustvujem vojnoj vežbi - kaže Atila Bartok iz Subotice za TV Prva.

On kao udovac nije imao drugog izbora nego da se na poziv žali.

- Otišao sam do vojnog odseka i predao svoju žalbu, gde su mi usmeno obećali da će mi stići rešenje pre zadatog roka, što se nije desilo, tako da nisam imao drugog izbora. Ja sam 23. ujutru uzeo svoju decu i otišao u Bačku Topolu da se javim u kasanu. Ako ja moram ići, deca idu sa mnom. Ja se od svoje dece ne odvajam - priča Atila. U kasarni su ga dočekali sa obaveštenjem da je njegova vojna vežba odložena iako Atila o tome nije bio obavešten.

Da je morao ipak da ide na vojnu vežbu, ovaj Subotičanin kaže da bi morao nekog da angažuje i da plaća da čuva decu ili bi ona bila s njim u kasarni.

- Ako im znaju obezbediti vaspitno osoblje, obrok tri puta dnevno i spavanje, razonodu, onda neka budu tamo - navodi on za TV Prva.

U porodičnom domu Bartoka sada se očekuje druga plava koverta koja bi trebalo da razjasni šta tačno znači odlaganje vojne vežbe, da li će morati ponovo da se žali ili će kao 45-godišnjak, kada deca postanu punoletna ipak morati osveži znanje iz vojske.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Tv Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.