ŽELIM DA OZDRAVIM, ŽELIM DA ŽIVIM! Treba mi 60.000 evra da bih imao šansu, a u suprotnom... SRBIJO, AKO TE NE POKRENU STEFANOVE REČI... (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

budi human

ŽELIM DA OZDRAVIM, ŽELIM DA ŽIVIM! Treba mi 60.000 evra da bih imao šansu, a u suprotnom... SRBIJO, AKO TE NE POKRENU STEFANOVE REČI... (FOTO)

Jedan baš vaš SMS život znači!

Objavljeno: 09:17h

Stefan Subotić ima samo 20 godina, a jedna naizgled obična prehlada iz korena je promenila njegov život.

Naime, odlazak ovog mladića kod lekara zbog prehlade pretvara u noćnu moru jer od lekara saznaje da boluje od akutne limfoblastne leukemije.

Ovaj dvadesetogodišnjak prošao je kroz tri ciklusa hemioterapije i osam zračenja. Kada je nađen stopostotni donator, sve je bilo spremno za transplantaciju. Međutim, poslednjom analizom krvi, utvrđeno je da blasti nisu u potpunosti nestali, i da se bolest vratila agresivnija i jača.

Stefan je otputovao u Nemačku na dalje lečenje gde ga očekuju terapije i priprema za transplantaciju koštane srži.

Čeka ga težak put ka ozdravljenju, i nada da će dobiti ovu životnu bitku.

Koliko je Stefanova nada velika, pokazuje i to da on ne odustaje. Na email adresu naše redakcije stigla je njegova poruka od koje niko nije ostao ravnodušan.

Njegov apel za sopstveno ozdravljenje, koje je uputio nama i vama dragim čitaocima, nikoga ne može da ostavi ravnodušnim!

- Želim da verujem da ćete mi pomoći u objavljivanju vesti! MORAM DA OZDRAVIM! Potreban mi je veliki novac! Potrebno mi je 60.000 evra do ponedeljka 2.7.2018. da me iz bolnice ne vrate kući, i počnu sa neophodnom terapijom, pa vas zato molim da objavite moju priču.

- Trenutno se nalazim u Flensburgu u bolnici Malteser.

- Imam 20 godina. Teško sam bolestan. Imam akutnu limfoblastnu leukemiju sa pozitivnim filadelfija hromozomom. Mutacije koje sada imam su veoma opasne. Treba da počnem terapiju sa inotuzumab ozogamicinom. Sigurno znate da je ovakvo lečenje nemoguće u Srbiji, te Vas zato preklinjem da mi pomognete da mi država Srbija obezbedi finansije za lečenje u inostranstvu!

Kako da uspem u tome? Želim da živim!

Do 2.7.2018.je potrebno 60.000 eura na računu bolnice, kako bih imao šansu za izlečenje. U suprotnom.....!

Zauzmite se za mene!

Pomozite mi!

Molim Vas!

Ovim putem i redakcija portala Espreso apeluje na sve one koji su u mogućnosti - da pomognu.

Jedan baš vaš SMS život znači!

Pomozimo Stefanu!

Upišimo 360 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Ujedinimo se, i zajedno pomozimo da Stefan pobedi opaku bolest!

Budi human
Budi human foto: Budi human

Budimo humani!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.