Devedesetih su skidali patike, a danas TOČKOVE SA KOLA! Medak je na meti organizovane grupe, DA LI JE VAŠ AUTO NJIHOVA POTENCIJALNA META? (FOTO)
Foto: Twiter / parobrodar

konstantni problem

Devedesetih su skidali patike, a danas TOČKOVE SA KOLA! Medak je na meti organizovane grupe, DA LI JE VAŠ AUTO NJIHOVA POTENCIJALNA META? (FOTO)

U Srbiji ne postoiji osiguranje samo za točkove

Objavljeno:

Stanari naselja Medaković već godinama se suočavaju sa lopovima koji kradu točkove! Skidanje vrata, krađa akumulatora i benzina, postali su učestala pojava, a rešenja nema na pomolu.

Najčešće su na meti automobili marke "golf", "reno", škoda"...

Nije nimalo lep prizor kada ugledate svoj automobil bez točkova!

Naši sugrađani se s ovim problemom bore godinama i to ne samo u naselju Medak. Ipak, čini se da tamo lopovi na ovaj način najviše "operišu", o čemu svedoče brojne fotografije koje ljudi kače na društvene mreže.

Poslednja krađa dogodia se sinoć na Medaku tri. Naime, lopovi su ukrali točkove i izvadili akumulator i benzin.

Pogledajte fotografije:

Sudeći po komentarima građana, u ovom beogradskom naselju ovo je pojava posledjih 15 godina, a kako navode, sve krađe vrši isti grupa ljudi.

Stanari navode da nadležni na prijave oštećenih ne reaguju ili da jednostavno nisu zainteresovani ni da izađu na teren.

Pored toga što nanosi materijalnu štetu, ovakav vid krađe može ugroziti i bezbednost. Takođe, praksa lopova je da ukoliko na točkovima postoje sigurnosni šrafovi, preskoče vaš automobil, tražeći lakši plen.

U Srbiji, inače, ne postoiji osiguranje samo za točkove. Ni jedna osiguravajuća kuća u našoj zemlji neće osigurati samo točkove. Jedino rešenje je klasično "kasko" osiguranje koje pokriva čitav automobil.

Često u prolazu možemo čuti komentarisanje građana, kako su se vratile devedesete... A što bi oni dovitljiviji zaključili, devedesetih su se skidale patike, sad se skidaju vrata i točkovi..

BONUS VIDEO:

BILI SMO NA RUČKU S VUČIĆEM: O ovoj kafani priča cela Srbija, s razlogom

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.