JEDINICE SU DNO DNA ZA ŽENIDBU, GLUPE ŽENE IMAJU POSEBAN OBLIK GLAVE: Urnebesne opomene za mladiće iz 1923. godine će vas nasmejati do suza! (FOTO)
Foto: Printscreen / Twitter / Alisa u zemlji čuda

plakanje!

JEDINICE SU DNO DNA ZA ŽENIDBU, GLUPE ŽENE IMAJU POSEBAN OBLIK GLAVE: Urnebesne opomene za mladiće iz 1923. godine će vas nasmejati do suza! (FOTO)

Pa ovo je hit!

Objavljeno:

Na Tviteru se pojavila fotografija "priručnika" koji obrazlaže koje žene treba izbegavati! Naime, izdanje R. Gerlinga "Devojke koje ne treba ženiti - Opomene i savjeti" mami osmehe korisnika društvenih mreža ovih dana.

U urnebesnom komadu iz 1923. godine Gerling otkriva odgovore na pitanja koje razuman čovek neće postaviti,na primer, imaju li glupe žene poseban oblik glave. Navodi da su ćerke jedinice dno dna za ženidbu, da je najbolje oženiti devojku čiji roditelji imaju toliko godina da, kada se podele s njenim, daju broj 7, ali i tvrdi da se mora napraviti razlika između nenasitime i obične prostitutke, a daje i upustvo kako prepoznati rođenu ku*vu.

Postoje "spoljni znaci" za to, kaže autor, dodajući da kurva "može biti draga i privlačna, ali da se baš ispod mirisnog lišća krije se zmija, i neka svaki čovek slavi onaj sat kad je dobio korpu od ovakve žene".

Devojke koje ne treba ženiti
Devojke koje ne treba ženiti foto: Printscreen / www.scribd.com

Kako vam se čini autorovo "viđenje" braka? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO:

Igor Ćuzović, zamenik glavnog urednika na portalu Espreso.co.rs, gostovanje na TV Prva

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.