GRAĐANI, PROČITAJTE OVO PRE NEGO ŠTO ISPLANIRATE VIKEND: Evo gde će biti radova na tramvajskoj i trolejbuskoj mreži!
Foto: Nebojša Mandić

izmene u saobraćaju

GRAĐANI, PROČITAJTE OVO PRE NEGO ŠTO ISPLANIRATE VIKEND: Evo gde će biti radova na tramvajskoj i trolejbuskoj mreži!

Zbog radova na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u Vasinoj i Dobračinoj ulici, u nedelju, 17. juna, od 7 do 22 časa, biće izmenjen režim rada linija, saopštavaju iz GSP „Beograd”

Objavljeno:

Trolejbuske linije 28 i 41 se ukidaju, a vozila sa ovih linija biće preusmerena na liniju broj 40 - Zvezdara – Banjica 2.

Trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29 saobraćaće na skraćenoj trasi - Trg Slavija – periferni terminusi, a na relaciji Studentski trg – Trg Slavija uspostavlja se autobuska linija 22A.

Privremeno se uspostavlja polazno - dolazno stajalište za trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29 na platou između Ulice kralja Milana i Nemanjine - nekadašnje stajalište „Trg Slavija”.

Kako saopštavaju iz GSP „Beograd”, zbog popravke tramvajskih šina u Karađorđevoj ulici, u visini BAS-a, u oba smera, 16. juna, od 0.30 časova do 18. juna, do 3.30 časova tramvaji sa linije 2 saobraćaće na relaciji Pristanište – Dorćol – Vukov spomenik – Trg Slavija – Glavna železnička stanica – Gospodarska mehana, sa oznakom 2L.

Tramvaji sa linije 7 saobraćaće na relaciji Ustanička – Dorćol – Pristanište – Blok 45, sa oznakom 7L1.

Tramvaji sa linije 9 saobraćaće na relaciji Banjica – Glavna železnička stanica

– Gospodarska mehana, sa oznakom 9L1. Tramvaji sa linije 13 saobraćaće na relaciji Banovo brdo – Glavna železnička stanica – Tašmajdan, sa oznakom 13L.

Privremeno se ukidaju stajališta „Glavna železnička stanica”, u oba smera, za linije 2, 7 i 9, „Ekonomski fakultet”, u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, za linije 7, 9 i 13.

Na izmenjenim delovima trasa vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Bonus video

NEZAPAMĆENO NEVREME U UŽICU, OTVORILO SE NEBO: Grad pobio sve, reke vode teku ulicama, grmelo više od 10 minuta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.