SNIMAK IZ UŽICA KAO IZ FILMOVA O APOKALIPSI: Voda do kolena, bujica nosi sve pred sobom, U CELOJ SRBIJI SE SMRKLO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/facebook

NEZAPAMĆENO NEVREME!

SNIMAK IZ UŽICA KAO IZ FILMOVA O APOKALIPSI: Voda do kolena, bujica nosi sve pred sobom, U CELOJ SRBIJI SE SMRKLO! (VIDEO)

Na njima se vidi "talas" vode i leda koji pustoši sve ulice, kao i građani koji su što pre pobegli kako bi se zaštitili...

Objavljeno: 15:30h

Snažno nevreme je danas pre 14 časova pogodilo Užice na koje se sručio jak grad i kiša. Mnogi su mislili da je čak pao i sneg.

Snimci koji su krenuli da kruže društvenim mrežama, šokirali su sve, a mnogi se pribojavaju da takav "scenario" može da zadesi i gradove u kojima oni žive.

Na njima se vidi "talas" vode i leda koji pustoši sve ulice, kao i građani koji su što pre pobegli kako bi se zaštitili.

Podsećamo, Užice je pogodila nezapamćena oluja, a grad veličine oraha padao je čitavih 10 minuta. Neki delovi grada i pola sata kasnije bili su beli od grada, a reke vode teku ulicama. Oko Užica sve je uništeno - i usevi i malinjaci.

U ovom gradu grmnjavina i oluja je trajala 10 minuta, a to je dovelo do velikih posledica po bezbednost građana. Takođe, veliki deo grada je ostao i bez interneta.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.