Njegova supruga je zaustavila lečenje zbog Nenadove teške bolesti! RISTIĆIMA, RODITELJIMA DEVOJČICE (2) JE HITNO POTREBNA POMOĆ SVIH NAS! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

budi human

Njegova supruga je zaustavila lečenje zbog Nenadove teške bolesti! RISTIĆIMA, RODITELJIMA DEVOJČICE (2) JE HITNO POTREBNA POMOĆ SVIH NAS! (FOTO)

Prva faza lečenja koja uključuje agresivnu hemioterapiju je započeta u Srbiji

Objavljeno:

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

nastavlja sa prikupljanjem novčanih sredstava za Nenada Ristića (36).

Početkom maja 2017. godine Nenad je otišao lekaru zbog upale sinusa.

Međutim, na insistiranje lekara urađeni su dodatni pregledi i snimanja koja su pokazala da Nenad boluje od izuzetno retke i veoma agresivne vrste T limfoblasticnog limfoma četvrtog stepena.

Radi se o vrlo agresivnom limfomu koji brzo napada organizam, i koji se nakon prividnog izlečenja pacijenta, za kratko vreme ponovo javlja.

Prva faza lečenja koja uključuje agresivnu hemioterapiju je započeta u Srbiji.

Da bi se Nenad izlečio od veoma retke, agresivne i brzo recidivirajuće vrste limfoma, neophodno je presađivaje matičnih ćelija tj. lečenje u Nemačkoj.

Pored ovako teške Nenadove zdravstvene situacije, Nenadovoj supruzi Marini je oktobra meseca 2016. godine, pred porođaj, dijagnostikovan veliki tumor na mozgu. Nakon rizičnog porođaja dobili su devojčicu, a Marini je te godine odstranjen veći deo tumora. Čeka je jos operacija gama nožem, međutim, zbog Nenadovog zdravstvenog stanja zaustavila je lečenje.

Spašavanjem Nenadovog života, dajete snagu njegovoj supruzi Marini da nastavi lečenje, a njihovoj ćerkici da raste uz svoje roditelje. Budućnost ove mlade porodice u potpunosti zavisi od donacija dobronamernih ljudi.

Pomozimo Nenadu! Upišimo 328 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Spasimo Nenadu život! Budimo humani!

Bonus video:

Espreso intervju - Eliza Hodža

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.