Kako je ovo moguće? Preko noći zatvorili lanac prodavnica tehnike, radnicima poslali otkaze mejlom
Foto: Printscreen/Youtube/ MIDA Studio

strašno

Kako je ovo moguće? Preko noći zatvorili lanac prodavnica tehnike, radnicima poslali otkaze mejlom

Zaposleni, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da je firma Handy firma zatvorena i da su preko noći svi koji su u njoj radili postali tehnološki višak

Objavljeno:

Poznati lanac prodavnica tehnike i mobilnih telefona Handy zatvoren je preko noći, svedoči za B92 jedan od radnika.

Zaposleni, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da je firma Handy firma zatvorena i da su preko noći svi koji su u njoj radili postali tehnološki višak. - Sve poslovnice su zatvorene u jednom danu, ništa nam nisu rekli - da li je firma bankrotirala, otišla u stečaj,… - naveo je on. Prema njegovim rečima, ništa nije slutilo da će svi radnici preko noći ostati bez posla. - Bilo je neko povlačenje robe, ali svi smo mislili da je reč o reorganizaciji - priča.

Ono što je još šokantnije, kaže on, jeste to što da od “danas ne rade i da se stavlja katanac na više od 200 poslovnica, saznali putem mejla”. - Samo je stigao mail da se sve poslovnice zatvaraju, svi su razočarani - rekao je i dodao da su plate bile redovne, da je poslovanje bilo normalno i da nisu mogli ni da naslute da ovako nesto može da se dogodi. - Za dan je zatvoreno oko 200-210 radnji, u svakoj ima minimum po dva radnika i svi su oni ostali bez posla.

Handy je imao poslovnice po celoj Srbiji, a u Beogradu su imali oko 70 prodajnih mesta. B92 je pokušao da stupi u kontakt sa kompanijom Handy, ali su telefoni ili isključeni ili se na njih niko nije javio.

Bonus video: NEZAPAMĆENA SCENA NASILJA U STAROJ PAZOVI: Mladić KRVNIČKI udara starca i ostavlja ga da leži na ulici (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.