Ispovest iz beogradskog striptiz kluba: Možeš da je pipaš gde god za 6.500, pleše gola za 10 evra!

U sjaju bede

Ispovest iz beogradskog striptiz kluba: Možeš da je pipaš gde god za 6.500, pleše gola za 10 evra!

Cela atmosfera striptiz barova deluje tajnovito i uzbudljivo, a lepe devojke koje se zavodljivo skidaju dok plešu uzbuđuju maštu svakog muškarca
Objavljeno: 10:17h

"Da li je u striptiz klubovima kao u holivudskim filmovima ili je to sve samo plod mašte?" "Dokle su daleko spremne da idu devojke koje se svlače?" "Ko je klijentela takvih barova?" Osnovci će čekati Novu godinu u striptiz klubu, uz starlete i kriminalace! Sigurno ste sebi postavljali neka od ovih pitanja. Evo reportaže koja će vam približiti šta se dešava u striptiz klubovima. - Priznajem, uvek sam bio zainteresovan za dešavanja iza zatvorenih vrata striptiz kluba. Međutim nisam mogao ni da pretpostavim da će moje prvo iskustvo na ovom mestu otići toliko nizbrdo, da sam na kraju izašao iz istog tužniji nego što sam bio pri ulasku. Otoplila led u dvorani: Izvela striptiz na hokejaškoj utakmici! (VIDEO) Cela ideja striptiza je u meni budila neku vrstu dečačkog uzbuđenja. Ne zbog toga što se tamo devojke skidaju gole zarad mog uživanja, nego cela ta atmosfera je, makar u filmovima, uvek bila nekako tajanstvena. Mislio sam da će me na ulazu sačekati neka prsata, starija dama koja će me tokom cele večeri zvati "dušo" i gurati mi pića u ruke, ali desilo se potpuno suprotno.

U klub sam došao prvenstveno jer mi je stigao drug iz Čikaga. Ispričao mi je kako se dobro proveo na striptizu u Las Vegasu i Čikagu i da mu je velika želja da vidi kako to izgleda kod nas. Nije mi bilo potrebno previše ubeđivanja i otišli smo u jedan od klubova u centru grada. Na ulazu nas je dočekao preterano ljubazni šanker, koji nas je smestio u jedan od separeova gde smo naručili dva pića. Ceh: 360 dinara. Ubrzo su nam se pridružile dve devojke. I dok je jedna bila previše mlada za ovaj posao, druga je izgledala kao da će na kraju godine u zasluženu penziju. Bile su izuzetno ljubazne i odmah su pokrenule razgovor sa nama, pa se moj prijatelj odlučio da ih časti piće. Konobar se za sekund stvorio i doneo dva mala "šampanjca" koje su one pile. Ceh: 10.360 dinara. Pitao sam jednu od njih šta se zapravo dobija za ovaj novac, a ona mi je jednostavno odgovorila "Naše društvo".
I dok su one ćaskale sa nama o svakodnevnim stvarima, na scenu je izašla jedna devojka koja je započela svoj "prljavi ples". Spretno se uvijala i na moje iznenađenje skinula skroz do kraja. Upitah stariju koleginicu koja je sedala sa nama koji su tačno uslovi ovde, a njen odgovor me je ostavio bez teksta. - Postoje razne klasifikacije. Ukoliko devojka hoće da se skine do kraja, dobija pet hiljada dinara za noć. Ja to prepuštam ovim mlađima, prošlo je moje vreme skidanja. Devojke koje poput mene ostaju samo u toplesu dobijaju tri hiljade za noć, a tu su i procenti od plesova u krilu i plaćenih pića - rekla mi je izvesna Sandra. Tri hiljade? Tri crvene novčanice za smenu od 10 do četiri ujutro, dok ti razni ljudi gledaju u sise i balave nad tobom, a ko zna šta se dešava iza zatvorenih vrata.
Odlučio sam malo da popričam i sa mlađom devojkom, čiji odgovor na pitanje zbog čega ovo radi i nije toliko začudio. - Ja sam iz malog mesta, ovde studiram i moram nešto da radim jer moji roditelji nemaju toliko novca. Ovo je najlakše, a i volim da plešem. Samo zatvorim oči i zamislim da sam u svojoj sobi, tako preguram noć - priča Mia. Moj prijatelj iz Čikaga je odlučio da odvede treću devojku koja se tu stvorila iza zatvorenih vrata na privatan ples. Ceh za ovu uslugu: 6.500 dinara. Kada je otišao, ja sam ostao sam sa Sandrom, jer je bio Mijin red da se popne na scenu. I dok se crvenokosa devojčica uvijala uz ritam muzike, njena starija koleginica mi je otvorila dušu.
- Neću raditi ovo još dugo. Umorna sam od svega. Nekada se moglo pristojno zaraditi od ovog posla, sada jedva preguram mesec. Pre smo putovale i po regionu gde smo imale razne nastupe, ali danas ni od toga nema ništa. Imam i dečka. Njemu pričam da radim kao plesačica po klubovima, uprkos tome što se godinama zabavljamo ne mogu da mu priznam čime se zaista bavim - priča ona. Sandrin dečko živi u Crnoj Gori gde ima komad zemlje o kojem se brine od kako mu je otac preminuo. - Previše je ponosan da to proda i preseli se kod mene u Beograd. Zato ja radim šta radim. Vikendom uvek idem do njega pa samo na put potrošim većinu dnevnica. Ipak, nije mi teško zbog njega. Razmišljam da se preselim i ja tamo i da započnemo novi život, ali previše volim ovaj grad, ne znam kako bih izdržala - ispovedila mi se ona, a onda otišla do toaleta da se sredi jer joj je od priče o celoj situaciji potekla i suza.
Sedeo sam neko vreme sam u šoku, dok su se devojke smenjivale na sceni. Iskren da budem, nisam ih ni primećivao jer sam celo vreme razmišljao o sudbinama Sandre i Mije. Prošlo mi je kroz glavu, koliko zapravo postoji devojaka po Srbiji koje na ovaj način moraju da zarađuju za život. Sandra mi je otkrila da su joj se neke koleginice žalile kako se skidaju i za 10 evra po noći, kako bi bar nešto donele kući. Misli mi je prekinuo drugar iz Čikaga koji se sa osmehom vratio iz kućice za privatne plesove. - Brate, dala mi je da je diram gde god. Ovoga nema u Americi, striktno ti je naređeno da ne smeš ni da im se približiš bez dozvole, a ovde nema ni obezbeđenja. Možda su u Vegasu malo lepše devojke, ali je osećaj ovde mnogo bolji.
Možeš da je pipaš gde god za 6.500 hiljada, pleše gola za 10 evra po šest sati i ujutro se budi za predavanja na fakultetu.... Da... Razmislite i vi malo o tome... Ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim da ću otići u striptiz klub i iz njega izaći sa lekcijom vrednijom od svog novca koji smo tamo potrošili. Ukupan ceh: 21.850 dinara. ((Espreso / MMV / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.