Samo dve nedelje delile su je od 18. rođendana! DEVOJČICA MISTERIOZNO UMRLA U ŠKOLSKOM DOMU U SUBOTICI!
Foto: Nebojša Mandić

strava i užas!

Samo dve nedelje delile su je od 18. rođendana! DEVOJČICA MISTERIOZNO UMRLA U ŠKOLSKOM DOMU U SUBOTICI!

Kako se saznaje tinejdžerka je bila srčani bolesnik

Objavljeno: 15:32h

G. V. (18) iz Srpskog krstura, učenica Školskog centra "Dositej Obradović" u Subotici, preminula je noćas u svom krevetu, u sobi u školskom domu.

Nju su u ranim jutarnjim časovima u utorak pronašle nepomičnu njene drugarice sa kojima je delila sobu, a sumnjivih okolnosti koje bi ukazale na eventualnu nasilnu smrt nema.

Kako se saznaje tinejdžerka je bila srčani bolesnik i prema proceni lekara ona je preminula u noći između ponedeljka i utorka, posle 23 sata, a smrt je najverovatnije nastupila kao posledica hroničnog oboljenja srca.

Za dve nedelje preminula devojka je trebalo da napuni 18 godina, a u Školskom centru za slušno oštećena lica sa domom učenika "Dositej Obradović" u Subotici pohađala je drugi razred srednje škole.

- Nažalost, desio se smrtni slučaj. Svi smo u šoku. Devojčica je bila hronični srčani bolesnik pod terapijom, a obdukcija će pokazati uzrok smrti - rekli su kratko za Blic u ŠC "Dositej Obradović".

U školi su svi jako potreseni i pošto moraju da vode računa o porodici preminule devojke i drugoj deci koja su iz osetljive kategorije, a trenutno u stanju šoka, kažu da ne žele da daju izjave, osim što potvrđuju da je učenica preminula.

Kada su cimerke pronašle preminulu drugaricu, one su obavestile nadležne u školi da je nepomična, a zaposleni u školi su istog trenutka pozvali hitnu medicinsku službu, policiju i učinili su sve što je neophodno u ovakvim situacijama.

Viši javni tužilac u Subotici doneo je naredbu kojom se određuje obdukcija tela preminule učenice da bi se utvrdio tačan uzrok njene smrti.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.