Na suđenju sa Tatjanom Vojtehovski: Krstić ne zna da li su tvitovi njegovi, ali deluju INTELIGENTNO!
Foto: Fonet, N1 Printscreen

amnezija

Na suđenju sa Tatjanom Vojtehovski: Krstić ne zna da li su tvitovi njegovi, ali deluju INTELIGENTNO!

On je dodao i da nije siguran da li su tvitovi njegovi, ali da s obzirom da "tvitovi deluju inteligentno, po tome zaključujem da možda i jesu", navodi se u zapisniku

Objavljeno: 13:19h

Saslušanje Nebojše Krstića, marketinškog stručnjaka, po tužbi novinarke Tatjane Vojtehovski zbog uvreda koje joj je uputio na društvenoj mreži Tviter, održano je prošle nedelje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Krstić je negirao optužbe da je protiv Vojtehovski u nizu tvitova izneo uvrede i neistine, piše Danas. Krstić je, kako se navodi u zapisniku rekao da "ovaj postupak vidim kao pokušaj cenzure, kao pokušaj da se meni oduzme pravo kao građaninu da imam svoj sud o političkom i javnom delovanju privatne tužije", ali i njen pokušaj da ućutka svakog ko ima kritički stav prema njenom javnom delovanju, koje je štetno, zaključio je Krstić.

Izjašnjavajući se o tvitovima koji su obuhvaćeni tužbom, Krstić je izjavio da nije siguran da su svi tvitovi koji su navedeni u tužbi njegovi jer je napisao preko 100.000 tvitova pa se ne seća svakog. On je dodao i da nije siguran da li su tvitovi njegovi, ali da s obzirom da "tvitovi deluju inteligentno, po tome zaključujem da možda i jesu", navodi se u zapisniku.

On je dodao i da Vojtehovski koristi Tviter za "izgovaranje najgorih psovki i na račun institucija, pojedinaca" pa i na njegov račun i da je on jedan od tih koji mora da trpi.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.