DOLAZI 30 DANA PAKLA ZA ŽENE: Evo šta one planiraju da rade za vreme SP u Rusiji! (ANKETA)
Foto: Espreso.co.rs

mi smo iznenađeni

DOLAZI 30 DANA PAKLA ZA ŽENE: Evo šta one planiraju da rade za vreme SP u Rusiji! (ANKETA)

Ovaj događaj koji muškarci željno iščekuju, žene uglavnom bojkotuju na svoj način. Zato smo rešili da napravimo anketu i proverimo šta o sportskom događaju godine misle pripadnice lepšeg pola!

Objavljeno:

Kao što sigurno znate, Svetsko prvenstvo u fudbalu je "iza ćoška". Od sredine juna do sredine jula, 32 najbolje svetske reprezentacije udariće jedna na drugu u borbi za najvredniji trofej - BOGINJU!

Prvi meč Srbija će odigrati 17. juna u Samari protiv Kostarike, pet dana kasnije na programu je susret sa Švajcarcima u Kalinjingradu, dok će poslastica sa Brazilom ostati za kraj grupne faze - 27. juna u Moskvi.

Ovaj događaj koji muškarci željno iščekuju, žene uglavnom bojkotuju na svoj način. Zato smo rešili da napravimo anketu i proverimo šta o sportskom događaju godine misle pripadnice lepšeg pola.

Pogledajte anketu:

- "Imaću više vremena za sebe, ići ću u šoping i šetaću dete, nemam problem sa fudbalom", rekla nam je žena koja svaki slobodan trenutak želi da provede sa svojom bebom.

- "Uskoro idem na more, tako da ću svaki trenutak provesti u teretani", rekla nam je simpatična devojka i dodala da nema ništa protiv ovog sportskog događaja.

- "Gledaću utakmice sa dečkom, šta bi drugo radila?", rekla nam je jedna devojka, a vi morate priznati da je njen dečko pravi srećnik.

Devojke su nas ovog puta iznenadile jer većina njih nema ništa protiv Svetskog prvenstva, a bilo je i onih koje će uživati u fudbalu, koliko i njihove jače polovine.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.