IZNENAĐUJE LI VAS OVA IZJAVA BIVŠEG ČLANA DVERI? Ovakav stav o gej paradi mnogi nisu očekivali (VIDEO)
Foto: Printscreen, Prva tv

stav

IZNENAĐUJE LI VAS OVA IZJAVA BIVŠEG ČLANA DVERI? Ovakav stav o gej paradi mnogi nisu očekivali (VIDEO)

On je odgovorio i kako se oseća kada homoseksualce optužuju za skrnavljenje porodice i tradicije, ali i da li ima očekivanja da će u skorijoj budućnosti moći da ostvari svoju porodicu

Objavljeno: 15:34h

"Kada je gej parada borba protiv diskriminacije, ona je potpuno prihvatljiva. Plašili smo se da ona ne bude onakva kakva je u ostalim gradovima sveta - karneval skaradnosti", rekao je Vladan Glišić za Prvu tv povodom dana protiv homofobije. On je dodao da se gej parada još uvek nije pretvorila u ono protiv čega se oni bore.

Lazar Pavlović iz "Gej strejt alijanse" je rekao da u Srbiji postoje porodice sa dve mame ili dvojicom tata i to je činjenica koju moramo da prihvatimo. Neki od njih su se iselili iz Srbije u želji za boljim životom, a mnoge su i dalje ovde i bore se za svoja prava i da sebi koliko je god moguće olakšaju život. On je odgovorio i kako se oseća kada homoseksualce optužuju za skrnavljenje porodice i tradicije, ali i da li ima očekivanja da će u skorijoj budućnosti moći da ostvari svoju porodicu.

Takođe, o pitanju homoseksualnih brakova izjasnio se i Vladan Glišić.

Evo i snimka razgovora:

Bonus video:

PRETUKAO RADNICU, PA OPLJAČKAO PRODAVNICU! Snimak krađe iz Kragujevca šokirao Srbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.