EVO ŠTA KAŽU: Nakon vesti o pokradenim Splićankama oglasila se ER SRBIJA!
Foto: Nebojša Mandić

PROŠLE KROZ PAKAO?

EVO ŠTA KAŽU: Nakon vesti o pokradenim Splićankama oglasila se ER SRBIJA!

Er Srbija je uputila zvanični komentar na vest!

Objavljeno:

Nakon teksta o sedam Splićanki koje su se vratile s putovanja iz Njujorka i koje tvrde kako su tokom presedanja u Beogradu opljačkane, Er Srbija je uputila zvanični komentar. Naime, devojke su 2017. godine iz Njujorka u Zagreb putovale povezanim letom preko Beograda. Budući da je razmak između dva leta iznosio čak osam sati, otišle su na ručak i zatim se vratile na aerodrom "Nikola Tesla". Neugodno iskustvo navodno su doživele nakon sletanja u Zagreb, kada su pokupile svoje kofere. Kažu da je svih 11 kofera bilo oštećeno, obijenih brava, a pojedini su bili lakši za gotovo pola prijavljene težine u odnosu na početak putovanja.

"Moj prtljag je u Njujorku zaplenjen sa crvenom navlakom, u Zagrebu sam je našla razbijenu, bez navlake, s uništenim lokotom te oko devet kilograma lakšu nego na merenju težine u SAD-u. Iz mog prtljaga ukradeno je 90 posto kupljene robe, uključujući i dva para patika, kozmetiku, odeću koja je bila nova, zapakovana i sa etiketom. Ukupna šteta je velika, gotovo hiljadu dolara po svakoj od nas, svakako je prevelika da bi se merila novcem", ispričala je jedna Splićanka za Slobodnu Dalmaciju.

Er Srbija je uputila zvanični komentar na vest.

- Povodom pisanja pojedinih medija u vezi sa tvrdnjom o nestalim stvarima, obaveštavamo javnost da je Er Srbija još prošle godine sprovela istragu o situaciji koja se navodno dogodila 27. oktobra 2017. godine. Tom prilikom odmah su, u saradnji sa kolegama sa beogradskog aerodroma, pregledani snimci na osnovu kojih nije utvrđeno ništa sumnjivo. Bez obzira na to, kao i na činjenicu da dokumentacija koju su putnice dostavile nije sadržala sve elemente, kompanija im je isplatila novac. Sve osim jedne putnice su dostavile brojeve svojih računa i novac im je prebačen pre nekoliko meseci. Pomenuta putnica takođe je obaveštena o iznosu, ali do sada nije dostavila bankovne podatke.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.