OVO JE ŠKOLA NE ESTRADA, NE TREBAJU VAM TREĆERAZREDNA OPONAŠANJA NEUSPELIH: Direktorka medicinske škole u BG učenicima uputila jaku poruku (FOTO)
Foto: Ptintscreen/Twitter/Горан Луковић

tragi-komično

OVO JE ŠKOLA NE ESTRADA, NE TREBAJU VAM TREĆERAZREDNA OPONAŠANJA NEUSPELIH: Direktorka medicinske škole u BG učenicima uputila jaku poruku (FOTO)

Kratke majce, prenapumpane usne, grudi u prvom planu, prepečene u solarijumu, dugi plastični nokti svakodnevna su scena u mnogim beogradskim školama

Objavljeno:

Svedoci smo da je turbo-folk odavno uzela maha među omladinom, međutim, da li je to opravdanje za postupke naše dece?! Svakodnevno imamo priliku da se susretnemo sa maloletnicama ili jedva punoletnim devojkama koje gotovo identično izgledaju, a sve u cilju širenja turbo-folk ideologije.

Kratke majce, prenapumpane usne, grudi u prvom planu, prepečene u solarijumu, dugi plastični nokti svakodnevna su scena u mnogim beogradskim školama.

Međutim, tome se i te kako može stati na put. Tako se nedavno na društvenoj mreži Tviter pojavila fotografija uslikana u Medicinskoj školi u Beogradu.

Naime, direktorka se obratila svim učenicama kojima je ovakav vid oblačenja i ponašanja postao ideal života, a njena poruka glasi:

- Ponovo skrećem pažnju učenicama na poštovanje pravilnika o ponašanju u oblačenje Medicinske škole "Beograd".

Ovo je obrazovna ustanova, nije "ESTRADA" ! Vi se školujete za jednu od najodgovornijih profesija!

Pirsing, nokti, silikoni, goli dekoltei i strukovi, pocepane farmerke i mini suknje nisu nešto što vas kvalifikuje za diplomu ove škole da bi ste zaslužile poštovanje nastavnika, lekara i pacijenata, vi morate svojim ponašanjem, odgovornošću i izgledom doprineti tome!

Dovoljno ste mladi i lepi, a sa nama i obrazovani da vam ne trebaju trećerazredna oponašanja neuspelih - vaša direktorka, Prof.dr Nada Trifković.

Vaše mišljenje o ovom obaveštenju napišite nam u komentarima.

Bonus video: (KURIR TV) NESVAKIDAŠNJI PRIZOR U NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ: Voda šikljala na sve strane! Gejzir zaprepastio Beograđane!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.