TREBA LI DA UĐEM U RIJALITI I ŠIRIM NOGE? Ceca Kitić otvorila dušu pred izbacivanja iz stana! TRAŽI SAMO JEDNO
Ceca Kitić ostaće bez stana ukoliko joj banka ne da par meseci da nabavi novac, Foto: Zorana Jevtić

tuga

TREBA LI DA UĐEM U RIJALITI I ŠIRIM NOGE? Ceca Kitić otvorila dušu pred izbacivanja iz stana! TRAŽI SAMO JEDNO

Mučna drama najbolje svetske i srpske rukometašice svih vremena

Objavljeno: 09:20h
Milica Božinović

- Gledam zidove svog stana i pitam se da li je ovo poslednji put - ovako Svetlana Ceca Kitić započinje svoju priču za Espreso.co.rs.

Najbolja rukometašica svih vremena ostaće na ulici s decom, jer je banka izbacuje iz stana zbog 66.000 evra duga za kamatu za ra­te kre­di­ta ko­ji je po­digla u šva­j­ca­r­skim fra­n­ci­ma. Njene muke su počele kada je rata za kredit u švajcarskim francima počela da raste.

Sada joj banka preti oduzimanjem stana, jer nema novca da rate isplaćuje.

Proslavljena sportiskinja je taj iznos trebalo da uplati do 5. aprila, međutim, pošto to nije uradila, njen stan će 13. apri­la ići na li­ci­ta­ci­ju. Kako kaže, sve ovo joj je teško palo, i svakodnevno se pita - kako i zašto je do ovoga došlo?

- Nikako se ne osećam. Loše sam i zdravstveno. Licitacija je zakazana za 13. april u 12.30 časova. Znate, uživam u mom stanu sada i gledam ga kao da je zadnji put. Nadam se da će doći neki princ i da će me spasiti. U stvari, za princa ne znam, ali konj će sigurno doći. Razočarana sam, nesrećna, ali i vrlo ponosna - kaže naša sagovornica.

Kitić dodaje da nikada ni od koga nije tražila nikakvu milostinju, ali da joj sada potrebno da joj daju malo vremena.

- Nisam tražila ništa ni Vučiću ni Dačiću, nikoga nisam ništa molila. Danas čekam da vidim da li će mi banka dati dva, tri meseca da skupim novac. Ili, da li treba da uđem u rijaliti ili da širim noge? To je izgleda jedini način da se u Srbiji zaradi novac, pošto mozak ne funkcioniše.

- Ovom prilikom želim da kažem i predsedniku Republike, da Ceca Kitić kao najbolja rukometašica svih vremena nije nikome ništa tražila. Ne treba mi ni dinar, samo malo vremena.

foto: Marina Lopičić

Najbolja rukometašica svih vremena objasnila je i da je izjava njene ćerke da će prodati bubreg kako bi joj pomogla, čin kojim je želela da pokaže da će za majku uraditi sve, ali da ona ne bi dozvolila da njenoj ćerci fali dlaka s glave.

- Nikada joj to ne bih dozvolila. Ona se brine za mene, ali nikad ne bih dozovila da to uradi. Pa, to je moja ćerka, život bih dala za nju. Znate, ne treba meni ničija milostinja. Niti hoću da se uvlačim bilo kome, ali ovo što se dešava je neverovatno.

Za kraj, naša sagovornica je poručila da će sve ovo podneti dostojanstveno, uprkos konstantnim nerviranjima i stresu.

Podsetimo, Kitić je još 2007. go­di­ne po­di­gla sta­m­be­ni kre­dit od 50.000 evra za stan u Mi­ri­je­vu. Njoj je 20. mar­ta sti­glo oba­ve­šte­nje od ban­ke o jed­nos­tra­nom ra­ski­du ugo­vo­ra u kome piše da je dužna još 66.000 evra na kon­to ka­ma­te.

BONUS VIDEO:

Espreso tviter Ksenija Radovanović i Dobrica Veselinović

(Espreso.co.rs / M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.