Beograđanka je HODALA PO JAJIMA, ali BUKVALNO: Šta mislite, koliko jaja je preživelo? (VIDEO)
Beograđanka hodala po jajima, Foto: Printscreen/Facebook/Jelena Radovic

uskršnji EKSPERIMENT

Beograđanka je HODALA PO JAJIMA, ali BUKVALNO: Šta mislite, koliko jaja je preživelo? (VIDEO)

Jelena je jedna hrabra devojka

Objavljeno:

"Hodaj kao po jajima!"

Ovo rečenicu najčešće čujemo kada je potrebno da budemo ekstremno tihi. Svaki naš korak može probuditi nekog od umornih ukućana, pa je poželjna ogromna koncentracija kako bi kontakt stopala sa podom bio potpuno bešuman.

Jedna Beograđanka odlučila je da napravi "eksperiment" i isproba poznatu frazu na delu. Jelena je doslovno hodala po jajima.

Iako je prva logična pomisao da je nešto ovakvo nemoguće bez gomile bespotrebno bačenih belanaca i žumanaca, njoj je pošlo joj za rukom. Hodala po kartonskoj kutiji punoj živih jaja. Verovali ili ne, svako jaje je ostalo - netaknuto!

"U susret Uskrsu, danas napravismo jedan eksperiment. Isprobali smo značenje idioma "hodaš kao po jajima". Jer moraš da hodaš polako, lagano, pažljivo... A šta ako su jaja manje osetljiva no što mislimo? A izgleda da jesu. U ovom pakovanju su živa jaja. Na njima stojim ja. Stojim svom svojom težinom. A izređali smo se svi zarad eksperimenta. Tajna je u obliku jajeta (imaju sličan oblik trodimenzionalnog luka) koje je najjače na vrhu i na dnu. Ni jedno jaje nije puklo tokom ovog eksperimenta. Probajte. Zabavno je" - napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu, a njen eksperiment pogledajte u videu:

BONUS VIDEO: Đorđo Žujović, Espreso tviter

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.