Strašne pretnje transvestitu koja tvrdi da je bila s Mišom Vacićem: Morala sam da se preselim u inostranstvo, kažu mi da NEĆU OSTATI U JEDNOM KOMADU!
Posle fotografije sa Mišom Vacićem Dženi dobija pretnje, Foto: Društvene mreže

užas

Strašne pretnje transvestitu koja tvrdi da je bila s Mišom Vacićem: Morala sam da se preselim u inostranstvo, kažu mi da NEĆU OSTATI U JEDNOM KOMADU!

Dženi priča kakve je sve pretnje dobijala

Objavljeno:

Transvestit Daniel Pinter Dženi, koja je izazvala pravu pometnju zbog slike koja je počela da kruži društvenim mrežama, na kojoj je sa Mišom Vacićem, odmah posle toga počela je da dobija razne pretnje, kako kaže, od "Vacića i njegove ekipe".

Dženi je za "Espreso" rekla da je morala da se preseli u inostranstvo zbog strašnih pretnji koje dobija, a sada je usledila i nova.

- Ku*vetino. Droljo. Džaba bežiš iz zemlje u zemlju. Zbog tebe i tvog dugog jezika je srpska desnica morala da odustane od BG izbora. Šta ti je to trebalo? Nijedna trandža što je laprdala okolo tako kao ti, nije ostala u jednom komadu, pa nećeš ni ti. Mi ne zaboravljamo. Naša ruka je svuda i dugačka je. Stići će i tebe i tvog gej supruga sa kojima se skrivaš po Evropi. Neće iza vas ostati ništa ni da se sahrani, to ti obećavamo. Srpska čast - piše u poruci koju je Dženi dobila na Fejsbuku, i koju je poslala "Espresu".

foto: Printscreen

Dženi je transvestit i admin čuvene stranice na Fejsbuku "Trešerana Deluks". Kada je fotografija, koja je fotomontaža ugledala svestlost dana, Dženi je izjavila da joj se ne sviđa politička orjentacija Miše Vacića i da bi rado njegovu organizaciju Ustavom zabranila.

Bonus video:

PRUŽI RUKU: Podelili smo obrok beskućnicima u prestonici

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.