ULOŽI U SVOJU BUDUĆNOST: Naši studenti mogu na praksu u jednu od najvećih kompanija na svetu
Jedinstvena prilika prakse koja se ne propušta, Foto: Promo

PROMO

ULOŽI U SVOJU BUDUĆNOST: Naši studenti mogu na praksu u jednu od najvećih kompanija na svetu

Da o poslu treba razmišljati još tokom studija, potvrđuju i mnoge kompanije koje organizovanjem prakse pružaju priliku akademcima da steknu prva radna iskustva i pre dobijanja diplome

Objavljeno: 12:28h

Nedostatak radnog iskustva i praktičnog znanja po izlasku sa fakulteta najčešće su prepreke sa kojima se diplomci suočavaju prilikom konkurisanja za posao. Da o poslu treba razmišljati još tokom studija, potvrđuju i mnoge kompanije koje organizovanjem prakse pružaju priliku akademcima da steknu prva radna iskustva i pre dobijanja diplome. Jedna od takvih kompanija je i Coca-Cola HBC Srbija, kojoj je inkluzija studenata u poslovni svet jedan od imperativa u svom poslovanju.

Jedinstveni program prakse, Coke Summership organizuje se šestu godinu za redom i namenjen je studentima treće i četvrte godine, apsolventima, diplomcima, polaznicima master studija, kao i svim onima koji su u prethodne dve godine diplomirali.

Preko 150 polaznika programa imalo je priliku da savlada veštine u upravljanju projektima, prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, kao i mogućnost da se upozna sa funkcionisanjem jedne kompanije.

Sticanje praktičnog iskustva tokom studija je sve popularnije
Sticanje praktičnog iskustva tokom studija je sve popularnije foto: Promo

O značaju Coke Summership programa prakse najbolje svedoče reči Jelene Rendulić, bivše polaznice, a sada zaposlene u kompaniji:

- Nakon Coke Summership programa ostalo je pregršt uspomena i korisnih iskustava. Imala sam priliku da vidim kako jedan veliki sistem funkcioniše. Ubrzo nakon završetka programa postala sam deo sjajnog tima u izuzetno dinamičnom sektoru Planiranja. Coke Summership program je izvrsna prilika za sve mlade ljude željne novih veština i znanja.

Iskoristi svoje vreme na pravi način
Iskoristi svoje vreme na pravi način foto: Promo

Tokom prakse, polaznici će na nedeljnom nivou imati priliku da rade na konkretnom projektu sa mentorom, ali i priliku da jedan dan dožive interaktivna predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju svoje šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto radeći sa zaposlenima u kompaniji, mogu se prijaviti u periodu od 12. marta do 9. aprila na sajtu www.cokesummership.com.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.