ZAVIČAJNO UDRUŽENJE VRANJANACA U BEOGRADU: Ulaznice za tradicionalno Vranjsko veče rasprodate nedelju dana pre manifestacije! (FOTO)
ZAVIČAJNO UDRUŽENJE VRANJANACA U BEOGRADU, Foto: Tatjana Stamenković

ŽUTO CVEĆE!

ZAVIČAJNO UDRUŽENJE VRANJANACA U BEOGRADU: Ulaznice za tradicionalno Vranjsko veče rasprodate nedelju dana pre manifestacije! (FOTO)

Prema informacijama sa internet portala Zavičajnog udruženja, 90 odsto ulaznica po ceni od 2.000 dinara je prodato za samo jedan dan

Objavljeno:

Zavičajno udruženje Vranjanaca u Beogradu „Žuto cveće“ saopštilo je da su ulaznice za tradicionalno „Vranjsko veče“ rasprodate nedelju dana pre održavanja manifestacije. „Vranjsko veče“ biće održano u subotu 31. marta u Svečanoj sali Doma vojske u Beogradu.

Prema informacijama sa internet portala Zavičajnog udruženja, 90 odsto ulaznica po ceni od 2.000 dinara je prodato za samo jedan dan. Cena ulaznice je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu.

ZAVIČAJNO UDRUŽENJE VRANJANACA U BEOGRADU
ZAVIČAJNO UDRUŽENJE VRANJANACA U BEOGRADUfoto: Tatjana Stamenković

Izvođači će prema najavi biti vokalni solisti Branimir Stošić Kace, Ivana Tasić, Čeda Marković. Nastupiće ansambl “Infuzija 5”, orkestar Nenada Mladenovića, glumac Dragan Stanković sa folklornim ansamblom iz Vranja, a gost iznenađenja prema još uvek nepotvrđenim informacijama trebalo bi da bude glumica Snežana Savić. Program će voditi Dragan Stanković, a biće organizovana i lutrija.

Pozorište ,,Bora Stanković" izvešće predstavu ,,Kepler 452-b" na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, u petak 30. marta u 20 i 30. Beogradska premijera predstave ,,Kepler 452-b" biće odigrana u okviru manifestacije ,,Dani Vranja" u Beogradu.

ZAVIČAJNO UDRUŽENJE VRANJANACA U BEOGRADU
ZAVIČAJNO UDRUŽENJE VRANJANACA U BEOGRADUfoto: Tatjana Stamenković

Zavičajno Udruženje Vranjanaca u Beogradu “Žuto cveće” i ove godine najavljuje druženje uz bogat sadržaj, a već po tradiciji “Dani Vranja” za Vranjance, i prijatelje Vranja održaće se 31. marta u Svečanoj sali Doma vojske u 20 časova. Kapacitet sale je 700 mesta.

Manifestacija je već promovisana u Šarenici na RTS-u. I ove godine kao i svake druge manifestaciju su pomogli, Grad Vranje, Turistička organizacija grada Vranja, a tu su i brojni sponzori, kafana “Gradska Mehana”, “Zlatna Lula”, “Rubin” Kruševac,, kafana” Adrija”, “Nameštaj Petrović”, “Plutos Vranje”, “REKS” hotel Beograd, “Dona Line”, Grnčarija “Stošić”, kao vranjski slikari Irena Nikolić Micković i Mita Ristić.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.