POSLE EMISIJE KOJA JE PODELILA SRBIJU OGLASILA SE I TV PRVA: Milan Jevđić je žrtva sistema, I NIKO NE MOŽE DA MU SPORI USPEH
Oglasila se i TV Prva, Foto: Privatna arhiva, Damir Dervišagić

druga strana priče

POSLE EMISIJE KOJA JE PODELILA SRBIJU OGLASILA SE I TV PRVA: Milan Jevđić je žrtva sistema, I NIKO NE MOŽE DA MU SPORI USPEH

Obzrirom da je poslednja emisija izazvala buru u javnosti, smatramo našom obavezom da se obratimo javnosti ovim saopštenjem - navedeno je u obaćanju TV Prva

Objavljeno: 22:44h

Redakcija emisije "Život priča" i TV Prva su se povodom slučaja studenta MIlana Jevđića se obratila javnosti saopštenjem u kome navodi da je ekipa emisije sagledala sve aspekte priče, i da je emisija govorila o mladiću žrtvi sistema, koji je od rane mladosti ostao bez podrške roditelja.

- Obzrirom da je poslednja emisija izazvala buru u javnosti, smatramo našom obavezom da se obratimo javnosti ovim saopštenjem - navedeno je u obaćanju TV Prva, u kome se navodi da Milanu niko ne može oduzeti uspeh koji je postigao od malih nogu se boreći za život.

foto: Printscreen

Student medicine Milan Jevđić, o kojem su mediji pisali dok je još preživljavao kao srednjoškolac, izazvao je opšti skandal posle gostovanja u emisiji "Život priča" na TV Prva, kada je izneo svoju životnu priču, zbog koje je cela Srbija zaplakala. Ubrzo se ipak ispostavilo da je istina sasvim drugačija.

U njegovu tužnu priču počeli su da sumnjaju mnogi nakon što se oglasio doktor Dobrica Pavlović koji živi u Švedskoj i tvrdi da je finansirao studenta Milana Jevđića. On je rekao da je sramotno što mladić govori kako nema šta da jede jer ga je on sa suprugom finansirao godinama, i to sa iznosima koji su dovoljni za pristojan život.

foto: Printscreen

Na Fejsbuku se oglasla i Vesna Popov koja živi u Austriji, navodeći da mu je ona slala 500 evra svakog meseca već pet godina, ali je i otkrila kako je saznala da je prevarena.

Javnost se povodom njegovog slučaja potpuno podelila, i dok jedni upućuju reči podrške i saosećaju sa Milanom, drugi su njegovu ispovest dočekali na nož, nazivaju ga lažovom koji ne oskudeva ni u čemu i koji na ovaj način "prodaje" svoju tužnu priču.

foto: Printscreen

U svom saopštenju TV Prva upućuje izvinjenje gledaocima jer nisu provereni navodi o novčanoj pomoći koju je upućivala Vesna Popov, i navodi se da je na društvenim mrežama izneto mnogo neistina, ali se u saopštenju može zaključiti da i TV Prva i ekipa emisije potpuno stoji iza svega što je u emisiji Tatjane Vojtehovski navedeno.

Bonus video:

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.