MILENA IVANOVIĆ DVA MESECA NAKON OLIVEROVOG UBISTVA: Dani su sve teži, moram da sačuvam sina da nekako prebrodi ovo!
Foto: Zorana Jevtić

espreso intervju

MILENA IVANOVIĆ DVA MESECA NAKON OLIVEROVOG UBISTVA: Dani su sve teži, moram da sačuvam sina da nekako prebrodi ovo!

Supruga ubijenog Olivera Ivanovića nema nikakve informacije da li ima pomaka u istrazi, uprkos tome što je prošlo toliko vremena

Objavljeno: 18:42h
Milica Božinović

Od ubistva Olivera Ivanovića prošlo je nešto više od pedeset dana.

Prema rezultatima obdukcije, Ivanović je 16. januara pogođen sa šest metaka u gornji deo grudnog koša. Na njega je pucano ispred prostorija stranke u Kosovskoj Mitrovici.

Prema pisanju medija, na ubijenog lidera Srba s Kosova pucano je iz automatskog pištolja "hekler i koh", a ne duge devetke.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred kancelarija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici
Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred kancelarija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici foto: Profimedia

Milena Ivanović, supruga ubijenog, u razgovoru za Espreso kaže da o istrazi ne zna ništa i da joj niko nije dao nikakvu informaciju o tome ima li pomaka.

- Nemam nikakvu konkretnu informaciju, niko se zvanično nije obratio i rekao kako teče istraga, ima li nekih novih dokaza ili bilo čega. Svesni smo mi da o istrazi i ne može da se govori toliko, ali ipak je prošlo dosta vremena, pedeset dana... S obzirom na to da je mnogo vremena prošlo, očekujem da konačno dobijemo neku informciju, i tako iz dana u dan - objašnjava Milena i dodaje da je svakim danom sve teže i teže.

- Dani su sve teži, i to je u stvari suština cela.

Na pitanje da li joj je neko od političara pružio podršku ili pomoć, udovica ubijenog lidera građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" kaže da su joj se javili i Albanci i Srbi, jer se dogodila strahovita stvar, ali da nju zapravo interesuje samo istraga i otkrivanje Oliverovog ubice.

Milena Ivanović sa suprugom Oliverom
Milena Ivanović sa suprugom Oliverom foto: Facebook / Milena Bogdan

O povratku na Kosovo ni ne razmišlja, a kako kaže, šansa za to svakako ne postoji nakon svega što se dogodilo.

- Rekla sam jednom, ovaj grad mi je uzeo nešto što sam beskrajno volela, tako da se prosto više tu ne osećam ni srećno, ni bezbedno, ni bilo kako drugačije. Moram da pomognem svom sinu da prebrodi ovo - rekla je Milena i dodala da mali Bogdan gubitak tate gura na svoj način.

- Puno pričamo s njim, ide u školu i obavlja svoje svakodnevne obaveze koje ima. Ja se trudim da se pred njim ne priča mnogo, jer on mora da prebrodi ovo na najbolji mogući način, da ne ostavi posledice.

BONUS VIDEO:

Sahrana Olivera Ivanovića


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.