Njemu je sve potaman: Vučić se zahvalio putarima na očišćenim putevima

Da li živimo u istoj državi?!

Njemu je sve potaman: Vučić se zahvalio putarima na očišćenim putevima

Nakon što je palo dvadesetak santimetara snega u Srbiji, a zimskim službama trebalo 30 sati da normalizuju saobraćaj, iz Vlade nas sada ubeđuju kako je sve prošlo u najboljem redu
Objavljeno: 14:10h

Svi koji su ovih dana izlazili na ulice ili putovali po Srbiji bili su svedoci katastrofalne situacije usled snega i da je kao i svake godine iznenadio putare i zatrpao kolovoze. Ledeno iznenađenje! Sneg prestao da pada, ali nas krajem dana čeka nešto još gore! I dok su građani zaprepašćeni funkcionisanjem saobraćaja, ali iz Vlade Srbije nas ubeđuju kako je sve u najboljem redu. Srbija se i dalje bori sa snegom: Putevi prohodni, ali je saobraćaj i dalje usporen Naime, premijer Vučić zahvalio se i čestitao radnicima JP Putevi Srbije, elektromonterima i drugim radnicima EPS-a i EMS-a, koji su više od 24 sata radili kako bi u teškim uslovima obezbedili građanima redovno snabdevanje električnom energijom i funkcionisanje svih putnih pravaca u Srbiji.

Aleksandar Vučić
Podsećanja radi, u Beogradu je, prema podacima RHMZ, palo tek 10 centimetara snega, Novom Sadu četiri, Nišu 13, Kragujevcu 27. No, i pored toga, trebalo je da prođe više od 30 sati da bi zimske službe regulisale situaciju na putevima i uspostavio se normalan saobraćaj. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.