PRODAO MI JE KANABIS ZA 750 EVRA, NAKON ČEGA MI SE RAK POVEĆAO ZA 50%: Ispovest Beograđanke koju je nadrilekar opako PREVARIO
Foto: Fonet, Pixabay

iskreno do srži

PRODAO MI JE KANABIS ZA 750 EVRA, NAKON ČEGA MI SE RAK POVEĆAO ZA 50%: Ispovest Beograđanke koju je nadrilekar opako PREVARIO

Nakon šoka koji je usledio, zbog bačenih para na nešto što mi nije pomoglo, parama koje sam godinama štedela i namenila za školovanje i usavršavanje svog deteta, morala sam da se borim dalje

Objavljeno: 20:31h

Reklo bi se da su reči karcinom, rak, hemioterapija, postale neke od najkorišćenijih u Srbiji. Nažalost, većina nas ima nekog bliskog ko se bori, ko je pobedio ili u velikom broju slučajeva, izgubio bitku sa ovom opakom bolešću.

Saznanje da ste bolesni, ili je neko vama blizak bolestan, nakon neizbežnog stanja šoka, zahteva - borbu. Tada u zavisnosti od finansijskih sredstava birate ono lečenje u koje najviše verujete. Zbog loše reputacije zdravstva u Srbiji, u državnim bolnicama se najčešće leče oni koji moraju. Sa druge strane, oni koji mogu, odlučuju se za lečenje u inostranstvu, ili različite jeftinije ili skuplje metode lečenja alternativnom medicinom.

Redakciji portala Espreso, javila se starija žena, koja je povedena primerom mnogih, spas od bolesti potražila u kanabisu, koji je u Srbiji i dalje nelegalan. Njenu priču prenosimo vam u celosti:

"Nakon što sam pre godinu dana dobila dijagnozu - neoperabilan karcinom pluća, koji nije metastazirao, počelo je moje traženje za adekvatnim lekom koji će mi spasiti život (tada još uvek nisam imala konačnu dijagnozu, znala sam samo da je u pitanju maligni tumor, a nakon tri meseca ustanovljeno je da je u pitanju Adenokarcinom). Jedni su me savetovali da idem na hemioterapiju, drugi su bili izričito protiv, treći predlagali kanabis, četvrti lečenje za Kubi...

Kako sam ceo život bila tip osobe koji štedi novac "za ne daj bože", srećom sam imala mogućnost da osim državnog, priuštim sebi i neki od alternativnih načina lečenja. Ono u šta sam najviše poverovala, bio je kanabis. Pronašla sam, reklo bi se, idealnog čoveka za to, koji je tvrdio da ima pravu stvar. Dotičnog sam videla u medijima i na osnovu slučajeva koje je "promovisao" poverovala sam da ono što prodaje, može da mi bude od pomoći. Naravno, kanabis nije prodavao javno.

Preko posrednika sam došla na predavanje dotičnog, nazvaću ga nadrilekarom, drugi posrednik mi je prodao kanabis i još dva alternativna leka i za to sam platila 300 evra. To je bila terapija za prvih 15 dana.

Nakon što se završila petnaestodnevna terapija, suprug je otišao po novi ciklus, za koji je morao da izdvoji - 350 evra. Ovog puta je bilo skuplje zato što sam uzimala samo kanabis, a ne ceo "paket". Suprug se posvađao sa "prodavcem" jer mu nije bilo logično što sada plaćamo više, ali kako smo i dalje verovali da mi to pomaže, a nismo imali drugu opciju, bio je primoran da kupi terapiju za još 15 dana.

Nastavila sam da je koristim, međutim fizički sam se osećala isto kao i kada sam saznala da sam bolesna. Nisam imala apetit, ležala sam po ceo dan jer nisam imala snage, a i psihički sam bila prilično loše zbog mladog deteta koje je celu situaciju veoma teško prihvatilo.

Nakon dva meseca od saznanja da bolujem od karcinoma, hemioterapije koja još uvek nije počela jer bronhoskopija koja mi je rađena tri puta nije davala validne rezultate, i mesec dana korišćenja kanabisa, usledio je novi skener.

Dimenzije karcinoma nakon prvog skenera bile su 3cm sa 5cm, dok je drugi put rezultat bio 6cm sa 10cm.

Nakon šoka koji je usledio, zbog bačenih para na nešto što mi nije pomoglo, parama koje sam godinama štedela i namenila za školovanje i usavršavanje svog deteta, morala sam da se borim dalje.

Počela sam da primam hemioterapiju mesec dana nakon toga, koju i dalje primam, kao i terapija vitaminima. Sledeći skener pokazao je smanjenje karcinoma za 40%, drugi za dodatnih 10%, i sada čekam novi, koji će pokazati kako je taj "uljez", kako ga u šali zovemo, reagovao na novi krug terapije.

A ja i dalje, bez obzira na sve, verujem da ću biti dobro..."

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.