JELENA MILIĆ NAPALA MRTVOG NEBOJŠU GLOGOVCA! Nije mi jasno kako se dospeva u ALEJU VELIKANA!
Milićka je rekla da domaće serije ne gleda, Foto: Fonet

au

JELENA MILIĆ NAPALA MRTVOG NEBOJŠU GLOGOVCA! Nije mi jasno kako se dospeva u ALEJU VELIKANA!

Milićka nije štedela reči

Objavljeno:

Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić na društvenim mrežama se bukvalno "okomila" na preminulog glumca Nebojšu Glogovca. Milićka je prvo rekla da je smrt slavnog glumca tužna, jer je "uvek tužno kad umre mlad čovek i iza sebe ostavi malu decu", a onda je nastavila u svom stilu, i onda joj nije bilo jasno kako se dospeva u Aleju velikana, aludirajući na Glogovca.

- On je verovatno bio odličan glumac, ali ja o tome ništa ne znam, jednostavno ne gledam domaće serije - napisala je Milićka maltene kao u uvod u sve što sledi.

Onda se prebacila na Nikolu Simića.

- Reći ću sad nešto što će verovatno izazvati bacanje drvlja i kamenja na mene, ali mi nije ni prvi ni poslednji put. Kad je umro Nikola Simić rekla sam da mi je prva asocijacija na njega serija odvratnih TV serija koje su služile da se "humanizuje" zločinački Miloševićev režim - napisala je na Tviteru.

Ubrzo je usledio nastavak.

- Simic nije bio nikakav "bard srpskog glumišta" kako je to tad zvezda pristojne Srbije Aida Ćorović npr. rekla. One serije su bile državni projekat. Tužno je, naravno, kad umre mlad čovek , koji za sobom ostavi malu decu, kao Glogovac. Mnogo tužno - bio je nastavak tvita, na koji je dodala i da domaću i regionalnu produkciju ne gleda, pa da ne zna kakve su Glogovčeve uloge bile.

- Glogovac je Mladića neprihvatljivo humanizovao, i neprihvatljivo relatizovao glave uzroke i posledice rata u bivšoj Jugoslaviji.

- Natezanje broja za genocid" mu nikad necu oprostiti. Iskreno, više mi nije jasno kako se dospeva u Aleju velikana - napisala je Milić.

Bonus video:

KURIR TV VESTI! VUČIĆ SE NE PLAŠI PROVKACIJA U ZAGREBU! “Ne idem tamo pognute glave“.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.