STRAŠNA ISTINA O LJUDIMA KOJI TVRDE DA JE NEDIĆ BIO SRPSKA MAJKA: Pročitajte ovaj komentar i sve će vam biti jasno!
Foto: Novo videlo

horor u mozgu

STRAŠNA ISTINA O LJUDIMA KOJI TVRDE DA JE NEDIĆ BIO SRPSKA MAJKA: Pročitajte ovaj komentar i sve će vam biti jasno!

Dotična je komunjarska ustašica, rekao je komentator, a pre toga je pokazao o čemu je ovde zaista reč

Objavljeno:

Kampanja za rehabilitaciju Milana Nedića, kvislinga i saradnika Hitlera i nacista iz perioda 2. svetskog rata, sve je žešća.

Mladi ljudi, neupoznati sa istorijom ovog perioda i brutalnom prirodom Nedićevog režima, nedavno su izašli na ulice Beograda i zapalili "Nediću sveću", predstavljajući njegovo samoubistvo kao "zločin komunističkog režima".

Na ulice su istovremeno izašli i oni koji se stide Nedićeve uloge u istoriji Srbije, i pokušali da ukažu na monumentalnost gluposti koja prati ovaj pokušaj rehabilitacije.

Kako bismo pokušali da podsetimo na samo deo horora u kojima je učestvovao Milan Nedić i njegov režim, objavili smo tekst u kojem smo podsetili na užasne zločine koje su u Beogradu počinjeni nad Jevrejima:

Nadamo se da će ovaj tekst pročitati barem 10 golobradih dečačića koji su sa velikim žarom u srcu i uz nacistički pozdrav, tražili "pravdu" za Milana Nedića.

Ako samo jedan od njih 10 shvati da je pogrešio, mi smo našu misiju ispunili.

Jer, na kraju, većina onih koji podržavaju Nedića su dečaci koji nisu mnogo toga pročitali ni prošli u životu, iz nekog razloga su besni, i pokušavaju da pronađu kanal kroz koji će da kanališu svoj bes.

I njima se može pomoći.

Ali postoji jedna vrsta podržavaoca Nedića i njemu sličnih, kojoj teško da ima pomoći.

To su oni koji otvoreno promovišu rasizam, nacizam i nasilje, i to iskreno misle.

Možda je najbolji primer ovoga komentar koji je dobila naša novinarka na tekst koji je napisala.

Nećemo ga komentarisati, samo ćemo ga ostaviti ovde. Ali upozoravamo vas, količina relativizacije zločina, proste ljudske gluposti, ali i zla kojim odiše, je neverovatna:

"Ovo je novinarka udavača, koja je trazila dečka, zatim je dojahao neko na harliju i obećao da ce je voditi na Iron maiden koncert na harliju, a sada lupeta o istoriji za koju dve blage veze nema, ti kamioni smrti su bili jedino u Nemačkoj ali su uvideli da je jako loša ideja, drugo, ona meša fašiste i nedićevce. Naime nije Nedic bio komandat Nemcima već Hitler tako da se tu Nedić ništa nije pitao, sve što se zna iz istinitih izvora jeste da je Nedić spasavao Srbe kad god je i koliko mogao, čist primer je kada su iz Beograda poslali dopis Nediću da mora predati oko 100 Srba za rad u konc-logoru, na Šta je Nedić umesto Srba predao Cigane i Jevreje koje su ih Nemci uhapsili, time je spasao na hiljade Srbskih života, e da joj nije Nedića danas ne bi ni bila ni rođena. Dotična je obična komunjarska ustašica."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.