Želela je da postane majka, a onda ju je zadesila strašna bolest! Milena boluje od retkog karcinoma i potrebna joj je vaša pomoć!
Milena boluje od agresivne bolesti i hitno joj je potrebna vaša pomoć, Foto: Budi human

BUDIMO HUMANI!

Želela je da postane majka, a onda ju je zadesila strašna bolest! Milena boluje od retkog karcinoma i potrebna joj je vaša pomoć!

Posle dve godine borbe protiv teške bolesti istrošene su sve mogucnosti lečenja u Srbiji

Objavljeno:

Milena je do 2015. godine bila potpuno zdrava, puna zivota, uvek spremna da svakome uputi lepu reč i osmeh. Završila je srednju školu, zaposlila se i sa svojim izabranikom leta iste godine uplovila u brak, želeći da se ostvari u ulozi majke kao i svaka druga žena.

Ubrzo se desila strašna bolest i na prvoj operaciji u Nišu doktori su morali da uklone jajnike i matericu. Ali, na žalost, tu nije bio kraj nevoljama, već početak njenog lečenja i borbe za život u koju doktori nisu polagali mnogo nade.

Zatim sledi druga operacija u Beogradu na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije na kojoj doktori uklanjaju ostatke kancera i potvrđuju strašne sumnje da je u pitanju sarcom DSRCT, koji je veoma retka i agresivna bolest.

Nakon toga slede dvadeset i dva ciklusa različitih hemioterapija, gde je Milena više vremena provela u bolnici umesto sa svojim voljenima.

Posle dve godine borbe protiv teške bolesti istrošene su sve mogucnosti lečenja u Srbiji. Omogućimo Mileni sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu jer je sigurna je da će pobediti opaku bolest zahvaljujući svojoj jakoj volji za životom, kako bi nakon svog izlečenja mogla da pomaže drugima koje snađe nevolja. Da bi vratila osmeh na svoje lice i u ovoj najvažnijoj borbi izašla kao pobednik potrebna joj je pomoć svih dobrih ljudi koji mogu da je pruže.

Pomozimo Mileni! Upišimo 448 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Spasimo Milenu! Budimo humani!

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.